In Flash Player 10.1 werkt het opdrachtregelargument voor het uitvoeren van een stille installatie of verwijdering niet.

Oplossing

Met de release van Flash Player 10.1 zijn de opdrachtregelargumenten gewijzigd. U hoeft niet langer het argument -clean/-force te gebruiken om een volledige verwijdering van Flash Player af te dwingen wanneer u het zelfstandige verwijderingsprogramma gebruikt. Wanneer FlashUtil.exe echter gebruikt wordt om het programma te verwijderen, moet u nog steeds het argument -force gebruiken om het programma volledig te verwijderen.

Opmerking: de onderstaande argumenten zijn alleen van toepassing op het EXE-installatieprogramma, niet op het MSI-installatieprogramma.

Dit zijn de nieuwe opdrachtregelargumenten:

• -install: hiermee voert u een stille installatie van de Flash Player uit.
  • -uninstall: hiermee voert u een stille verwijdering van de Flash Player uit.
    • Opmerking: u kunt deze argumenten gebruiken met het zelfstandige verwijderingsprogramma, of met FlashUtil.exe in de \Macromed\Flash-directory.
  • -uninstall {activex | plugin}: hiermee wordt een specifieke player verwijderd, hetzij ActiveX (Internet Explorer) of een plug-in (andere browsers).
    • Opmerking: u kunt dit argument gebruiken met het zelfstandige verwijderingsprogramma, of met FlashUtil.exe in de \Macromed\Flash-directory.
    • Opmerking: wanneer u een bepaalde speler verwijdert, moet met het stille argument -uninstall een bepaald spelertype worden gebruikt. Anders werkt het verwijderen niet en worden beide spelertypen verwijderd.