Als uw webcam niet werkt en u geen afbeeldingen kunt zien, probeert u deze stappen:

• Als u een website bezoekt die de webcam gebruikt, probeert u een andere browser.
  • Sluit alle andere toepassingen die de webcam gebruiken, zoals Yahoo! Messenger. Probeer vervolgens de webcam te openen met de toepassing die u wilt gebruiken. U kunt een webcam slechts met één toepassing tegelijk gebruiken.
  • Wijzig de Flash-instellingen.
    1. Ga naar een webpagina die Flash gebruikt met een webcam.
      Wanneer de pagina is geladen, verschijnt er een pop-upvenster waarin u wordt gevraagd de website toegang tot uw camera en microfoon te verlenen.
    2. Klik op Toestaan.
      Knop Toestaan
    3. Als het webcamgedeelte leeg is, klikt u er met de rechtermuisknop op.
    4. Klik op Instellingen.
      Klik op Instellingen
    5. Klik op het webcampictogram en wijzig de cameraoptie in de webcam die u gebruikt. Als u bijvoorbeeld een ingebouwde webcam gebruikt, selecteert u Geïntegreerde camera.
      Geïntegreerde camera
    6. Klik op het privacypictogram en zorg dat de optie Toestaan is geselecteerd.
      Toegang toestaan
    7. Klik op Sluiten.
      Als de webcam werkt, wordt er een voorvertoning weergegeven.
    8. Ga naar de website waarop u problemen met de webcam had en herhaal deze stappen.
  • Wis uw cache en cookies. Sluit de browser en open hem opnieuw.
    • Klik in Internet Explorer op Extra > Internetopties > Algemeen. Klik onder Browsergeschiedenis op Verwijderen.
      Browsergeschiedenis verwijderen
    • Klik in Mozilla Firefox op Extra > Opties > Geavanceerd. Klik onder Offline opslag op Nu wissen.
      Offline opslag wissen
    • Klik in Safari op Safari-instellingen > Safari opnieuw instellen.
      Safari opnieuw instellen
  • Verwijder alle opgeslagen websites uit het deelvenster Privacy-instellingen website.
    1. Ga naar de Help-pagina voor Flash Player
    2. Klik op Alles sites verwijderen.
      Knop Alle sites verwijderen
  • Zorg dat u de recentste versie van Flash Player geïnstalleerd hebt.
    1. Ga naar de productpagina van Flash Player.
    2. Zoek naar het vak Versie-informatie op de productpagina van Flash Player. In het vak wordt de versie van Flash Player weergegeven die op uw computer is gedetecteerd.
    3. Vergelijk het nummer in het vak met de versie voor uw platform in de lijst onderaan de pagina. Als de versies niet overeenkomen, verwijdert u Flash Player en installeert u de recentste versie.
  • Als u een externe webcam gebruikt, zorgt u dat u de recentste stuurprogrammasoftware geïnstalleerd hebt. Ga naar de website van de fabrikant van uw webcam voor de recentste informatie.