In dit document wordt de bijgewerkte, optionele DxfDwg.aip-plugin voor Illustrator CS3 beschreven. De installatievereisten en het installatieproces komen ook aan bod.

Over deze DXF-/DWG-plugin

Deze bijgewerkte plugin maakt lagen in Illustrator CS3 die overeenkomen met de lagen in het DFX- of DWG-bestand, en importeert de objecten naar de corresponderende laag. Vanwege verschillen in de manier waarop lagen in Illustrator en AutoCAD worden behandeld, verandert de stapelvolgorde van objecten mogelijk nadat u een DFX- of DWG-bestand met deze plug-in hebt geïmporteerd.

Installeer deze optionele plug-in alleen als u de laaghiërarchie wilt behouden wanneer u een DXF- of DWG-bestand in Illustrator CS3 opent. Dezeplug-inwerkt voor alle talen en besturingssystemen die voldoen aan de minimale systeemvereisten voor Adobe Illustrator CS3.

Installatievereisten

Er moet aan de volgende vereisten worden voldaan om de DWF-/DWG-plugin te gebruiken:

• Illustrator CS3 13.0 of later geïnstalleerd
  • Mac OS 1.4.8, Mac OS 10.5, Windows XP met Service Pack 2, of Windows Vista

Installatie-instructies

1. Download de DFX-/DWG-plugin.

• Voor Windows: download DxfDwg.aip.
    • Voor Mac OS: download AiCS3dfx.dmg.
  2. Sluit Illustrator CS3 als het programma momenteel wordt uitgevoerd.
  3. Alleen voor Mac: koppel AiCS3dxf.dmg om het DxfDwg.aip-bestand te openen.
  4. Navigeer naar de map met Illustrator-indelingen in de Illustrator CS3-installatiemap.

• Standaardlocatie voor Windows: C:\Program Files\Adobe\Adobe Illustrator CS3\Plug-ins\Illustrator Formats
    • Standaardlocatie voor Mac OS: /Applications/Adobe Illustrator CS3/Plug-ins/Illustrator Formats

Houd er rekening mee dat de padnamen op uw computer anders kunnen zijn als u een niet-Engelse versie van Illustrator CS3 hebt geïnstalleerd. In dit geval navigeert u naar de toepasselijke corresponderende map.

5. Verwijder het bestaande DxfDwg.aip-bestand uit deze map en verplaats het naar een andere map buiten de Illustrator-toepassingsmap. Het is niet voldoende om het bestand een andere naam te geven, omdat Illustrator mogelijk probeert het bestand te laden, ongeacht de bestandsnaam/extensie.
  6. Kopieer de nieuwe DxfDwg-aip-plugin naar de map met Illustrator-indelingen.
  7. Start Illustrator CS3.