Nieuw in Illustrator

Lees meer over de nieuwe functies in de nieuwste versie van Illustrator.

Illustrator op de desktop

Versie van juni 2021 (versie 25.3)

Weergave draaien

Draai de canvasweergave eenvoudig met het gereedschap Weergave draaien. Werk net zo makkelijk aan Illustrator-projecten in de gedraaide weergave als in de normale weergave.

Ondersteuning voor Apple Silicon

Illustrator werkt sneller doordat u de app nu native kunt uitvoeren op Apple-computers met een Apple Silicon M1-chip.

Illustrator op de iPad

Versie van mei 2021 (versie 1.3)

Geavanceerde exportopties

Stel de resolutie, de kwaliteit, het bereik van het tekengebied en nog veel meer in wanneer u uw illustraties exporteert.

Verbeterd klodderpenseel

Teken vloeiende en organische paden met de functie Versmalling van het klodderpenseel.

Weergave van transparantieraster

Bekijk en bewerk objecten en vormen op een transparante achtergrond.

Ondersteuning van bestandsindeling voor sjablonen

Werk met vooraf gedefinieerde inhoud door bestanden in de indeling voor Adobe Illustrator-sjablonen te importeren.

Vorige versies