Wanneer u in InCopy CC 2019 een pakketbestand (.icap) probeert te openen, ziet u de volgende foutmelding:

Er is een fout opgetreden bij het openen van het pakketbestand.

Fout bij het openen van het .icap-bestand

Oplossing

Windows

1. Sluit Adobe InCopy CC 2019.

2. Download CopyPlugin_Win.zip en pak de inhoud uit naar uw bureaublad.

Downloaden

3. Zoek CopyPlugin.vbs in de uitgepakte map en dubbelklik erop.

4. Navigeer naar en selecteer de Adobe InCopy CC 2019-toepassingsmap.

5. Klik op OK.

6. De invoegtoepassing wordt geïnstalleerd en u ontvangt bericht zodra InCopy is bijgewerkt. Klik op OK.

success_windows
  7. Start InCopy CC 2019 en open het pakketbestand (.icap).

macOS

1. Sluit Adobe InCopy CC 2019.

2. Download CopyPlugin_MAC.zip en pak de inhoud uit naar uw bureaublad.

Downloaden

3. Zoek CopyPlugin_MAC.app in de uitgepakte map en dubbelklik erop.

4. Navigeer naar en selecteer Adobe InCopy CC 2019.app.

5. Klik op Kiezen.

6. De invoegtoepassing wordt geïnstalleerd en u ontvangt bericht zodra InCopy is bijgewerkt. Klik op OK.

success_mac
  7. Start InCopy CC 2019 en open het pakketbestand (.icap).