Gebruiksmogelijkheden en productiviteit

Verbeterde lagen

Met het deelvenster Lagen van InCopy hebt u meer controle over uw documenten. U kunt afzonderlijke pagina-items op een laag verbergen of weergeven. Zie Lagen gebruiken.

Verbeterd opslaan

U kunt documenten nu sneller dan ooit sluiten en wijzigingen in meerdere artikelen sneller dan ooit opslaan dankzij de implementatie van multithreading. Gebruik het deelvenster Achtergrondtaken (Venster > Hulpmiddelen > Achtergrondtaken) om de voortgang van actieve processen weer te geven.

Deelvenster Toolhints

Het deelvenster Toolhints bevat alle verborgen wijzigingstoetswerkingen voor de op dat moment geselecteerde tool. Zie Toolhints weergeven.

Community Help

Via Adobe Community Help hebt u toegang tot de volledige Adobe-productdocumentatie, instructiemateriaal dat is gemaakt door de gebruikersgemeenschappen en andere leermiddelen op Adobe.com. Adobe Community Help bevat een op AIR gebaseerde viewer waarmee u de nieuwste Help-onderwerpen online kunt weergeven. Als er geen internetverbinding beschikbaar is, wordt een lokale versie van de Help weergegeven.

Adobe Community Help biedt bovendien door experts beoordeelde opmerkingen en gebruikersbeoordelingen van Adobe-documentatie, knowledgebaseartikelen, zelfstudies en andere inhoud.

Origineel bewerken voor meerdere geselecteerde items

Als u meerdere geplaatste afbeeldingen selecteert op uw pagina of in het deelvenster Koppelingen, kunt u de opdracht Origineel bewerken gebruiken om de afbeeldingen te openen in de respectieve toepassingen voor het bewerken hiervan. Zie Oorspronkelijke illustraties bewerken.

Overige verbeteringen

Zoomen vanuit dialoogvensters

U kunt nu de sneltoetsen gebruiken om op uw document in en uit te zoomen wanneer een modaal dialoogvenster is geopend in de weergave Layout. Druk op Ctrl+- of Ctrl+= (Windows) of Command+- of Command +=.

Selectievakjes voor Voorvertoning blijven geselecteerd

InCopy onthoudt nu of het selectievakje Voorvertoning in een dialoogvenster is ingeschakeld wanneer u het programma afsluit en opnieuw start.

Sorteeroptie

Het dialoogvenster Afdrukken bevat een sorteeroptie zodat u afdrukken niet handmatig hoeft te sorteren.

Nieuw standaardlettertype

Het standaardlettertype is gewijzigd van Times (Mac) en Times New Roman (Windows) in de OpenType-versie van Minion Pro Regular die op alle platforms kan worden gebruikt.

Meerdere koppelingen samenvouwen tot één bron

In InCopy CS5 worden koppelingen naar afbeeldingen die meerdere keren in een document zijn geplaatst, samengevouwen tot één rij in het deelvenster Koppelingen. U kunt deze samenvouwfunctie nu uitschakelen met een nieuwe optie in het dialoogvenster Deelvensteropties.

Gewijzigde of verplaatste menuopdrachten

De volgende menuopdrachten zijn verplaatst.

Tip: Kies Venster > Werkruimte > [Nieuw in CS5] om de menuopdrachten van nieuwe en verbeterde functies te markeren.

InCopy CS4-opdracht

InCopy CS5-opdracht

Weergave > Kaderranden tonen/verbergen, Toegewezen kaders tonen/verbergen, Hyperlinks tonen/verbergen

Weergave > Extra's > Kaderranden tonen/verbergen, Toegewezen kaders tonen/verbergen, Hyperlinks tonen/verbergen

Venster > Tekst en tabellen > Celstijlen / Tekenstijlen / Alineastijlen > Tabelstijlen

Venster > Stijlen > Celstijlen / Tekenstijlen / Alineastijlen / Tabelstijlen

Venster > Labels

Venster > Hulpmiddelen > Labels

Venster > Scripts

Venster > Hulpmiddelen > Scripts

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?