Handboek Annuleren

Fluidic Player

1. Gebruikersgids voor Learning Manager
  2. Inleiding
    1. Overzicht van nieuwe functies
    2. Opmerkingen bij release
    3. Systeemvereisten | Adobe Learning Manager
    4. Pakket voor AEM-sites van Adobe Learning Manager-referentiesite (ALM-referentiesite)
    5. Learning Manager en naleving van AVG
    6. Toegankelijkheid in Learning Manager
    7. Ondersteuning voor aangepast domein
  3. Aan de slag
    1. Aan de slag als beheerder
    2. Aan de slag als auteur
    3. Aan de slag als student
    4. Aan de slag voor managers
    5. Aan de slag als docent in Learning Manager
  4. Beheerder
    1. Gebruikersaanmelding
    2. Gebruikers toevoegen en gebruikersgroepen maken
    3. Locaties van klaslokalen toevoegen
    4. Cursusmodules, instanties en leerprogramma's maken
    5. Inhoudscatalogus Learning Manager
    6. Inhoudsmarktplaats
    7. Rapporten
    8. Leerpaden
    9. Leerplannen
    10. Bestellingen en facturering van Learning Manager beheren
    11. Taakhulpen
    12. Certificeringen
    13. Catalogi
    14. Gebruikers in bulk toevoegen
    15. Collega-accounts
    16. Vaardigheden en niveaus maken en wijzigen
    17. Cursusaanbevelingen op basis van AI
    18. Gamification
    19. Startpagina voor studenten aanpassen
    20. Badges
    21. Kleurenthema's
    22. Studenttranscripten
    23. Wachtlijst- en aanwezigheidsbeheer
    24. Fluidic Player
    25. Aankondigingen
    26. E-mailsjablonen
    27. Adobe Connect-integratie
    28. Instellingen
    29. Meldingen
    30. Gebruikers van iPad- en Android-tablets
    31. Aan de slag als beheerder
    32. Gebruikers leegmaken
    33. Tags
    34. Inhoudscatalogus Learning Manager
    35. Aangepaste rollen
    36. Cataloguslabels
    37. xAPI in Learning Manager
    38. Als beheerder Sociaal leren bewaken en modereren
    39. Volledig beheer van gedeelde catalogus inschakelen
    40. Vaardigheid toewijzen aan vaardigheidsdomeinen
  5. Integratiebeheerder
    1. Migratiehandleiding
    2. Learning Manager-connectoren
    3. Learning Manager integreren met AEM
    4. Salesforce-pakket in Learning Manager installeren
    5. Microsoft Teams-connector installeren
    6. Handleiding voor toepassingsontwikkelaars
    7. Learning Manager-app voor Salesforce
    8. Instellingen
    9. Aangepaste rollen via CSV-bestanden beheren
  6. Auteurs
    1. Gebruikersaanmelding
    2. Inhoudsbibliotheek
    3. Cursussen maken, aanpassen en publiceren
    4. Catalogi
    5. Taakhulpen
    6. Adobe Connect-integratie
    7. Voeg leerobjecten toe in verschillende landinstellingen
    8. Gebruikersmeldingen
    9. E-mailsjablonen
    10. Hoe kan ik cursusmodules kiezen?
    11. Voorbeeld bekijken als student
    12. Instellingen
    13. xAPI in Learning Manager
  7. Docent
    1. Modules
    2. Studenten beheren voor uw sessie
  8. Student
    1. Aanmelden
    2. Profielinstellingen
    3. Catalogi
    4. en
    5. Fluidic Player
    6. Leerprogramma's
    7. Certificeringen
    8. Taakhulpen
    9. Badges
    10. Vaardigheden en niveaus
    11. Gamification
    12. Gebruikersmeldingen
    13. Aankondigingen
    14. Wachtlijst- en aanwezigheidsbeheer
    15. Learning Manager-app voor Salesforce
    16. Adobe Connect-integratie
    17. Learner-app voor mobiele telefoons en tablets
    18. Sociaal leren in Learning Manager
    19. Adobe Learning Manager-desktopapplicatie
    20. Startpagina Student
    21. Delen naar Sociaal Leren
    22. Systeemvereisten | Adobe Learning Manager-desktopapplicatie
  9. Manager
    1. Gebruikersaanmelding
    2. Managerdashboard
    3. Rapporten
    4. Leerobjecten
    5. Gebruikersmeldingen
    6. Studenttranscripten
    7. Instellingen
    8. Gebruikers van iPad- en Android-tablets
  10. Veelgestelde vragen
    1. Veelgestelde vragen voor beheerders
    2. Veelgestelde vragen voor auteurs
    3. Veelgestelde vragen voor docenten
    4. Veelgestelde vragen voor managers
  11. Knowledge Base
    1. Ik kan me niet aanmelden bij Learning Manager
    2. Overzicht van leermateriaal toont niet de huidige gegevens
    3. Kan geen CSV uploaden
    4. Een HAR-bestand genereren
    5. De automatische pop-up voor L1-feedback wordt niet weergegeven
    6. Kan bepaalde cursussen onder de catalogus niet weergeven tijdens het maken van een certificering
    7. Kan bepaalde cursussen onder catalogus niet weergeven tijdens het maken van een leerprogramma
    8. Problemen bij het archiveren van een leerprogramma
    9. Kan geen badge toewijzen
    10. Sessie verloopt in Learning Manager
    11. Kan geen cursus zoeken
    12. Problemen met migratie oplossen
    13. Problemen met de Learning Manager-app oplossen
    14. Gebruikers worden automatisch verwijderd uit Learning Manager
    15. Publiceerproblemen in het EU-domein
    16. Kan niet registreren als een externe gebruiker
    17. Integratie van Okta Active Directory met Adobe Learning Manager
    18. Kan studenten niet weergeven in een cursus
    19. Kan agenda niet weergeven
    20. Module wordt niet als voltooid gemarkeerd na voltooiing van een cursus
    21. Kan geen vaardigheid behalen na voltooiing van een cursus
    22. Keuzerondjes ontbreken
    23. Kan ingezonden bestanden niet weergeven in Learning Manager

Lees dit artikel voor informatie over het gebruik van de Fluidic Player met cursussen.

Fluidic Player is een platform voor studenten om cursussen te volgen met ononderbroken en blended learning-ervaring. Alle ondersteunde indelingen worden consistent afgespeeld in deze speler. Auteurs en beheerders kunnen een voorbeeld van de inhoud bekijken met behulp van de speler.

Spelerfuncties

A. De cursus sluiten B. Volledig scherm C. Volumeregeling D. Instellingen E. Volgende cursus of dia F. 10 seconden vooruitspringen G. Cursus afspelen H. 10 seconden achteruitspringen I. Vorige cursus of dia J. Opmerkingen K. Inhoudsopgave

Inhoudsopgave – Wanneer u een cursus volgt, toont de speler een inhoudsopgave voor de cursus in het linkerdeelvenster van het dialoogvenster. U kunt op een willekeurig onderwerp klikken om hier direct naartoe te gaan.

Bladwijzers - Als een van de cursusmodules de module Inhoudsopgave heeft, kunt u een bladwijzer bij onderwerpen in deze module zetten. Wanneer er een stericoon bij een onderdeel in de inhoudsopgave staat, is er een bladwijzer aan de ingang gekoppeld. Klik nogmaals op deze ster om een bladwijzer te verwijderen.

Notities – U kunt notities opnemen terwijl u de cursus volgt. Nadat u de notities hebt opgenomen, kunt u deze opslaan en als PDF-bestand downloaden. U kunt de notities ook e-mailen naar de e-mail-ID's van geregistreerde studenten. Wanneer u op Opslaan klikt, kunt u kiezen waar u het PDF-bestand wilt opslaan.

Ondertiteling – Als voor cursussen die voor Adobe Captivate zijn ontwikkeld, ondertiteling wordt ingeschakeld tijdens het ontwikkelen van de cursus, kan de student deze zien. Klik op CC onderaan de speler.

Cursus opnieuw bekijken – U kunt in twee modi met twee mogelijke scenario's teruggaan naar een cursus:

• Klik op Opnieuw bekijken wanneer de cursus voltooid is.
  • Klik op Doorgaan wanneer de cursus nog niet is voltooid.

Volledig scherm Klik op het pictogram Volledig scherm in de rechterbenedenhoek van de speler om de cursus op volledig scherm weer te geven.

Navigatieknoppen Gebruik de omhoog- of omlaagwijzende pijltjes om door dia's in pdf, docx en pptx te gaan. Met schuifpijlen kunt u in allerlei inhoud naar volgende onderwerpen gaan.

Vooruit/achteruit springen Gebruik het  pictogram om tien seconden vooruit of achteruit te gaan  terwijl u een cursus afspeelt.

Afspeelsnelheid wijzigen Klik op het pictogram om het dialoogvenster met instellingen te openen. U ziet een pop-up met daarin Snelheid. Klik op Snelheid om de vijf beschikbare snelheidsinstellingen weer te geven: 0,25x, 0,5x, 1x, 1x, 1,5x en 2x. 1x is de standaard, normale afspeelsnelheid.

De afspeelsnelheid wijzigen in Fluidic Player
De afspeelsnelheid wijzigen in de Fluidic Player

Volume-instellingen wijzigen: gebruik de volumeregelaar om het volume aan te passen wanneer u een cursus volgt. Sleep de volumeregelaar omhoog of omlaag om de volume-instellingen te wijzigen.

Gebruik de volumeregelaar om het afspeelvolume aan te passen.
Gebruik de volumeregelaar om het afspeelvolume aan te passen.

Cursus sluiten Klik op het kruisje (x) rechtsboven in de speler om de cursus af te sluiten.

Hebt u de cursus gesloten, dan kunt u deze opnieuw openen door op de knop Opnieuw bekijken/Doorgaan te klikken op de pagina met de cursusbeschrijving.

De Fluidic Player kan ook in een externe website of toepassing worden ingesloten met behulp van de Learning Manager-API. Zie Insluitbare Fluidic Player voor meer informatie.