Handboek Annuleren

Nieuw in Lightroom

1. Handboek Adobe Lightroom
  2. Inleiding
    1. Nieuw in Lightroom
    2. Systeemvereisten voor Lightroom
    3. Lightroom | Algemene vragen
    4. Lightroom-lesbestanden
    5. Werken met Adobe Photoshop Lightroom voor mobiele apparaten
    6. Voorkeuren instellen
  3. Leren in de app
    1. Leren en inspireren in de app
    2. Leren en inspireren in de app | Lightroom voor mobiele apparaten (iOS)
    3. Leren en inspiratie in de app | Lightroom voor mobiele apparaten (Android)
  4. Foto's toevoegen, importeren en vastleggen
    1. Foto's toevoegen
    2. Foto's vastleggen met Lightroom voor mobiele apparaten (iOS)
    3. Foto's vastleggen met Lightroom voor mobiele apparaten (Android)
    4. Foto's importeren in Lightroom voor mobiele apparaten (iOS)
    5. Foto's en video's importeren in Lightroom voor mobiele apparaten (Android)
  5. Foto's ordenen
    1. Foto's ordenen
    2. Foto's van personen vinden en ordenen in de weergave Personen
    3. Foto's zoeken en indelen in Lightroom voor mobiele apparaten (iOS)
    4. Foto's zoeken en indelen in Lightroom voor mobiele apparaten (Android)
  6. Foto's bewerken
    1. Voorinstellingen in Lightroom
    2. Foto's bewerken
    3. De tool Verwijderen in Lightroom
    4. De tool Verwijderen in Lightroom voor mobiele apparaten (iOS)
    5. De tool Verwijderen in Lightroom voor mobiele apparaten (Android)
    6. Maskeren in Lightroom
    7. Vage lens in Lightroom
    8. Foto's bewerken in Lightroom voor mobiele apparaten (iOS)
    9. Foto's bewerken in Lightroom voor mobiele apparaten (Android)
    10. Foto's samenvoegen tot HDR's, panorama's en HDR-panorama's
    11. HDR-foto's bewerken
    12. HDR-foto's bewerken in Lightroom voor mobiele apparaten (iOS)
    13. HDR-foto's bewerken in Lightroom voor mobiele apparaten (Android)
    14. Verbeter eenvoudig de afbeeldingskwaliteit in Lightroom
  7. Video's bewerken
    1. Video's bewerken
    2. Video's bewerken in Lightroom voor mobiele apparaten (iOS)
    3. Video's bewerken in Lightroom voor mobiele apparaten (Android)
  8. Opslaan, delen en exporteren
    1. Uw foto's exporteren of delen
    2. Foto's exporteren en delen in Lightroom voor mobiele apparaten (iOS)
    3. Foto's opslaan, delen en exporteren met Lightroom voor mobiele apparaten (Android)
  9. Lightroom voor mobiele apparaten en op internet
    1. Aan de slag met Lightroom voor mobiele apparaten (iOS)
    2. Aan de slag met Lightroom voor mobiele apparaten (Android)
    3. Adobe Photoshop Lightroom op internet
    4. De app Lightroom voor Apple TV installeren
    5. Snelkoppelingen gebruiken in Lightroom voor mobiele apparaten (iOS en Android)
    6. Adobe Photoshop Lightroom voor mobiele apparaten en Apple TV | Veelgestelde vragen
    7. Lightroom-foto's en -video's weergeven op uw tv
    8. Voorinstellingen toevoegen/synchroniseren met mobiele apparaten
  10. Foto's migreren
    1. Apple-fotobibliotheek migreren naar Lightroom
    2. Foto's en video's migreren van Lightroom Classic naar Lightroom
    3. Foto's migreren van Photoshop Elements naar Lightroom
  11. Problemen oplossen
    1. Opgeloste problemen
    2. Bekende problemen

Meer informatie over de nieuwe functies in de nieuwste versie van Lightroom desktop en de Lightroom-app.

Nieuwe functies in Lightroom (versie 7.4 en 9.4)

Vanaf de Lightroom-versie van juni 2024 zijn er nieuwe opgeloste problemen en is er ondersteuning voor nieuwe camera's en lenzen. In Lightroom voor mobiele apparaten (iOS) is nu ook beschikbaar:

• Naadloos één of meerdere voorinstellingen importeren of exporteren in een zip-bestand.

Belangrijkste nieuwe functies in Lightroom

Mei 2024-versie van Adobe Lightroom voor desktop (versie 7.3), iOS (versie 9.3) en Android (versie 9.3)

Generatief verwijderen, de nieuwe Lightroom-functie om afleidingen in een foto te verwijderen

Verwijder eenvoudig ongewenste objecten en onvolkomenheden in uw foto's met Generatief verwijderen
, zelfs op complexe achtergronden.

Vage lens in Lightroom om vervagingseffect toe te voegen

AI-gestuurde Vage lens is nu beschikbaar in Lightroom. Voeg vervagings- en bokeh-effecten toe aan uw foto's voor een professioneel tintje.

Tabblad Lokaal in Lightroom

Met de nieuwe workflow Foto's archiveren kunt u ruimte vrijmaken door foto's uit de cloud te archiveren en lokaal te bewerken in Lightroom.

Remixen in Lightroom voor desktop

Bewerk video's in Lightroom met behulp van de Curve-tonen voor helderdere en consistente bewerkingsresultaten.

Ondersteunde camera's en lenzen

Zoek net toegevoegde camera's en lenzen in de volledige lijst met ondersteunde cameraprofielen:

Andere functieverbeteringen

Meer informatie over andere verbeteringen en functie-updates vindt u in het gedetailleerde overzicht van de functies.

Eerdere versies van Lightroom

Hebt u een vraag of idee?

Vragen aan de community

Als u een vraag wilt stellen of een idee wilt delen, sluit u dan aan bij de Adobe Lightroom-community. We horen graag van u!

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online