Meer informatie over de nieuwe functies in de nieuwste versie van Adobe Lightroom (desktop en mobiel).

Belangrijkste nieuwe functies

Versie van augustus 2019 (versie voor desktop 2.4, iOS-versie 4.4 en Android-versie 4.4)

Verwijderde foto's openen en herstellen

Verwijderde foto's openen en herstellen

Zoek uw eerder verwijderde foto's op één plek in Lightroom voor desktop en voor mobiele apparaten. Zet ze terug in uw albums of verwijder ze definitief.

Video's importeren en afspelen in Lightroom voor Android

Video's importeren en afspelen
(alleen Android)

Video's worden nu ondersteund in Lightroom voor mobiele apparaten (Android). Video's importeren en afspelen op Android.

Metagegevens van meerdere foto's bewerken

Batchbewerking voor metagegevens
(alleen Android)

Bewerk tegelijkertijd de titel, beschrijving, copyright, beoordeling voor meerdere foto's.

Schermafbeeldingen uitsluiten wanneer u automatisch foto's toevoegt

Gewijzigde functies

De vlag- en sterrenclassificatiefilters zijn verwijderd uit Gedeelde albums. Op iOS worden schermafbeeldingen standaard uitgesloten wanneer u automatisch foto's toevoegt vanaf de filmrol.

Supported-cameras-and-lenses

Ondersteuning voor nieuwe camera's en lenzen

Bekijk de volledige lijst met ondersteunde camera's en lensprofielen voor Lightroom voor desktop en Lightroom voor mobiele apparaten (iOS en Android).

other_enhancements

Andere verbeteringen

Sorteer uw albums op uw desktop. Ervaar snellere prestaties in Details verbeteren voor bepaalde NVIDIA-kaarten in Windows. Meer informatie over deze en andere verbeteringen in deze versie.

Eerdere versies van Lightroom