Wanneer Lightroom Classic CC op Windows wordt gestart, verschijnt het volgende foutbericht Lightroom.exe - Bad Image:

C:\Program Files\Adobe\Adobe Lightroom Classic CC\[bestandsnaam].dll is niet ontworpen om te worden uitgevoerd op Windows of bevat een fout. Installeer het programma opnieuw via de oorspronkelijke installatiemedia of neem contact op met uw systeembeheerder of softwareleverancier voor ondersteuning.
Foutstatus 0xc0000020.

Productversie waarop dit van invloed is

Lightroom Classic CC

Besturingssysteem

Windows

Tussenoplossing

Ga als volgt te werk om dit probleem op te lossen:

1. Schakel eventuele antivirussoftware uit die op uw computer is geïnstalleerd.

2. Verwijder Lightroom Classic CC en installeer het opnieuw.

Verwijder Lightroom CC met behulp van de Adobe Creative Cloud-desktopapp. Zie Creative Cloud-apps verwijderen.

Nadat de installatie is voltooid, kunt u Lightroom Classic CC opnieuw installeren. Zie Creative Cloud-apps downloaden en installeren.

3. Probeer Lightroom Classic CC nu te starten.