Onjuiste kleuren bij afdrukken op een Epson 3880

Afdrukken vanuit Lightroom CC 2015.6/Lightroom 6.6 met kleuren beheerd door de toepassing naar de Epson Stylus Pro 3880-inkjetprinter leidt tot onverwachte kleurresultaten.

Dit probleem doet zich zowel op Mac OS X als Windows voor.

Oplossing: download een bijgewerkt printerstuurprogramma

In de oudere Epson 3880-printerstuurprogramma's zijn aan de volgende papiertypen verkeerde ICC-profielen toegewezen: Ultra Premium Luster, Premium Photo Glossy, WaterColor Paper Radian White en UltraSmooth Fine Art. Wanneer u een van deze papierprofielen selecteert, zijn de kleuren verkeerd en komen deze niet overeen met de eerdere versies van Lightroom.

Download en installeer het nieuwste printerstuurprogramma voor de Epson Stylus Pro 3880 om dit probleem op te lossen:

• Mac OS: download printerstuurprogramma v9.33 of later.
  • Windows: download printerstuurprogramma v6.62 of later.

Opmerking:

Selecteer het juiste besturingssysteem op de downloadpagina van Epson en download de stuurprogrammaversie met de meest recente releasedatum.