U kunt meer informatie vinden over de bekende problemen en beperkingen in de nieuwste versie van Lightroom Classic CC.
Probleem Tijdelijke oplossing
(Alleen Enterprise-accounts) Bij het bijwerken naar de nieuwste versie van Lightroom Classic CC worden eindgebruikers gevraagd om zich aan te melden om hun app te gebruiken. Bedrijfseindgebruikers kunnen zien dat hun app wordt uitgevoerd in de proefmodus en kunnen hierdoor een proefversie starten of een abonnement kopen, als de app is geïmplementeerd met bedrijfsserienummers. Dit probleem wordt verwacht als de vorige installatie van Lightroom Classic CC (v7.x of lager) met een bedrijfsserienummer door de uw beheerders is gelicentieerd en geïmplementeerd. Zie voor stappen voor een oplossing en mitigatie Lightroom Classic CC vraagt u bij een update zich aan te melden.

(Alleen voor Mac) Als u een Creative Cloud voor Teams-gebruiker in China bent, wordt een foutbericht steeds weergegeven wanneer u Lightroom Classic start: De foutmelding wordt weergegeven hoewel u de toepassing op uw computer hebt geïnstalleerd in de taal die in het bericht is gespecificeerd.

Om deze fout op te lossen, wijzigt u de instelling van uw besturingssysteem om Vereenvoudigd Chinees in te stellen als de primaire taal voor het besturingssysteem en start u vervolgens Lightroom Classic op.

Zie voor nuttige gerelateerde informatie Fout bij starten CC-toepassingen voor Teams-gebruikers in China.

(Alleen Mac) Lightroom Classic loopt vast wanneer u overschakelt naar de donkere modus in macOS 10.14 (Mojave) terwijl de toepassing wordt uitgevoerd. Voor een lijst van bekende compatibiliteitsproblemen en hun tijdelijke oplossingen die u kunt tegenkomen bij het uitvoeren van Lightroom Classic en Lightroom CC in macOS 10.14 (Mojave), raadpleegt u Lightroom en Mojave | macOS 10.14.