Probleem: u kunt Lightroom niet starten nadat u het programma hebt bijgewerkt via de Creative Cloud-desktopapp.

Probleem

U kunt Lightroom niet starten nadat u het programma hebt bijgewerkt via de Creative Cloud-desktopapp.

Oplossing 1: meld u af bij de Creative Cloud-desktopapp en meld u opnieuw aan.

1. Meld u af bij de Creative Cloud-desktopapp en meld u opnieuw aan. Klik hier voor instructies.

2. Start Lightroom.

Oplossing 2: wijzig de naam van de mappen SLCache en SLStore

1. Wijzig de naam van de map SLCache in SLCacheoud, op deze locatie:

Windows: C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe

Mac: System Library/Application Support/Adobe

2. Wijzig de naam van de map SLStore in SLStoreoud, op deze locatie:

Windows: C:\ProgramData\Adobe

Mac: System Library/Application Support/Adobe

3. Start Lightroom en meld u aan.