Het is raadzaam dat klanten die Lightroom CC 2015.4/6.4 hebben geïnstalleerd op Mac OS 10.8.x en problemen met stabiliteit ondervinden, terugdraaien naar Lightroom CC 2015.1.1/6.1.1.

U vindt meer informatie in Lightroom-systeemvereisten

Terugdraaien naar eerdere update van Lightroom

 1. De huidige versie van Lightroom verwijderen

  Mac OS:

  Navigeer naar Toepassingen > Adobe Lightroom > Adobe Lightroom verwijderen en dubbelklik op het uitvoerbare bestand om Adobe Lightroom te verwijderen:

  Adobe Lightroom verwijderen

  Windows 10:

  1. Selecteer Instellingen in het menu Start.
  2. Selecteer Systeem > Apps en onderdelen in Instellingen.
  3. Selecteer Adobe Lightroom en vervolgens Verwijderen.
  4. Volg de instructies op het scherm

  Opmerking:

  Als u Lightroom CC 2015 gebruikt, kunt u de toepassing verwijderen via de Creative Cloud-desktopapp door deze instructies te volgen: Creative Cloud-apps verwijderen

 2. Download en installeer Lightroom 2015.0/6.0 met het volgende installatieprogramma: https://helpx.adobe.com/nl/lightroom/kb/lightroom-downloads.html

  Opmerking:

  Opmerking: het installatieprogramma op deze pagina werkt voor de permanente versie van Lightroom 6 en de Creative Cloud-versie van Lightroom CC 2015.

 3. Download en installeer de 2015.1.1 / 6.1.1-release van: Windows | Mac

  Ga naar de volgende pagina als u andere updateversies zoekt: https://helpx.adobe.com/nl/lightroom/kb/lightroom-downloads.html

Problemen oplossen

Als u een bericht ontvangt dat deze update niet op u van toepassing is, hebt u stap 2 overgeslagen. De 2015.0/6.0-basisrelease moet zijn geïnstalleerd voordat u probeert de 2015.1.1/6.1.1-patch te installeren.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid