Probleem: miniaturen zijn zwart in Lightroom CC 2015.2/6.2

In Lightroom CC 2015.2/6.2 worden al uw miniaturen zwart weergegeven in de rasterweergave in de module Bibliotheek.

Oplossing

Installeer de Lightroom CC 2015.3/6.3-update om dit probleem te verhelpen. Start Lightroom en kies Help > Updates.

Dit probleem doet zich voor wanneer Automatische tint op uw afbeeldingen is toegepast.

Voor bestaande foto's die zwart worden weergegeven, selecteert u al uw afbeeldingen in Rasterweergave. Klik vervolgens in het deelvenster Snel ontwikkelen op de knop Stel alles opnieuw in. Klik vervolgens op de knop Automatische tint om deze functie correct toe te passen.