Kan geen foto's synchroniseren met Lightroom mobile na update

Na een update naar Lightroom voor de desktop, kunt u geen foto's synchroniseren met Lightroom mobile en u bent niet aangemeld in het mobiele account van Lightroom.

Oplossing: Synchroniseren met Lightroom mobile herstellen

Als u synchroniseren met Lightroom mobile wilt herstellen, meld u zich aan vanuit het Activity Center. Voor meer informatie, bekijk Instellen Lightroom voor synchronisatie.

Als alternatief kunt u zich ook aanmelden bij het mobiele account van Lightroom via Bewerken > Voorkeuren > Lightroom mobile (Windows) of Lightroom > Voorkeuren > Lightroom mobiel (Mac OS). Voor meer informatie, bekijk Voorkeuren Lightroom voor mobile .