Upgrade voor Lightroom mobile vereist

Wanneer u zich op uw desktop bij Lightroom Classic CC aanmeldt, wordt het volgende bericht weergegeven:

Upgrade vereist voor synchronisatie met Lightroom mobile
Lightroom moet worden opgewaardeerd voordat synchronisatie met Lightroom mobile kan worden voortgezet.

Productversies waarop dit betrekking heeft

Lightroom Classic CC v7.0.1, v7.0 en eerder

Besturingssystemen

Windows, macOS

Details

Adobe heeft onlangs een aantal upgrades uitgevoerd voor de back-end cloudserver van Lightroom. Hierdoor kunnen foto's en bewerkingen tussen Lightroom CC Ecosystem-apps (mobiele apparaten en desktop) en Lightroom Classic CC op uw desktop worden gesynchroniseerd.

Als u Lightroom Classic CC v7.0.1, v7.0 of eerder gebruikt, werk Lightroom dan bij naar de nieuwste versie om te blijven synchroniseren met Lightroom for mobile.

Upgrade voor Lightroom mobile vereist vanwege migratie van catalogus

Wanneer u zich op uw desktop bij Lightroom CC 2015 aanmeldt, wordt het volgende bericht weergegeven:

Upgrade vereist voor synchronisatie met Lightroom mobile
Lightroom moet worden opgewaardeerd voordat synchronisatie met Lightroom mobile kan worden voortgezet.

Productversies waarop dit betrekking heeft

Lightroom CC 2015.14 en eerdere versies

Besturingssystemen

Windows, macOS

Details

Aangezien u een Lightroom CC 2015-catalogus hebt gemigreerd naar de nieuwe Lightroom CC-app, is synchronisatie met Lightroom mobile uitgeschakeld in de huidige versie van Lightroom CC 2015.

Als u wilt kunnen synchroniseren met Lightroom mobile, werkt u Lightroom CC 2015 bij naar de nieuwste versie van Lightroom Classic CC. To continue syncing with x for mobile,

Zie Lightroom up-to-date houden voor instructies om de laatste updates te installeren.