Beëindiging van Adobe Premiere Clip
Terwijl Adobe zich blijft richten op het ontwikkelen van innovatieve apps met een ongeëvenaarde technologie voor mobiele apparaten, kondigen we de beëindiging aan van Premiere Clip. Vanaf 17 september 2019 kan Premiere Clip niet meer worden gedownload via de Google Play Store en de Apple App Store.

Als je Premiere Clip al gebruikt, kun je de applicatie blijven gebruiken. Je krijgt echter geen app-updates meer. We blijven technische ondersteuning voor Premiere Clip bieden tot 17 maart 2020.

Opmerking:

Vanaf 30 april 2020 is de functie 'Publiceren en delen' niet meer beschikbaar. Bovendien werken alle eerder gepubliceerde koppelingen niet meer.

De optie om projecten op te slaan in 'Mijn projecten' of 'Mijn gepubliceerde video's' blijft beschikbaar.

Klaar om iets nieuws te proberen?

Adobe Premiere Rush: onze nieuwe mobiele en desktop-app voor videobewerking

Adobe streeft ernaar onze klanten uitzonderlijke software en services te bieden. Premiere Clip legde de basis en voorzag ons vijf jaar lang van waardevolle feedback van klanten, maar moet nu plaatsmaken voor de videobewerkingsapp van de volgende generatie: Premiere Rush.

Download Premiere Pro om je Premiere Clip-project op de desktop te bewerken

Premiere Rush is een alles-in-één bewerkingstool voor verschillende apparaten die werkt met iOS, Mac, Windows en Android. Creëer en deel professioneel ogende video-inhoud via sociale kanalen terwijl je onderweg bent. Het bevat eenvoudige gereedschappen voor kleur, audio, motion graphics en meer. Probeer het gratis starterlidmaatschap met drie exports. Voor meer informatie raadpleeg je:

Premiere Rush vanaf hier downloaden:

iOS   Android   desktop

 

Adobe Spark: onze gratis videobewerkingsapp

Als je op zoek bent naar een lichtgewicht, gratis app voor het bewerken van video-inhoud om binnen enkele minuten inhoud te maken, kan Adobe Spark Video helpen. Met weinig tot geen ervaring, kun je korte videoverhalen maken via internet en iOS. 

spark

Adobe Premiere Pro: onze professionele desktop-app voor videobewerking

Premiere Pro, de industriestandaard voor videobewerking, is dé oplossing voor het maken van gepolijste video's en films. Bonus: als je met je Clip-projecten wilt blijven werken op de desktop, kun je ze in Premiere Pro gebruiken om professionele inhoud te maken met de door jou gewenste creatieve flexibiliteit.

EOL-pre-Pro

Veelgestelde vragen

Adobe streeft ernaar onze klanten uitzonderlijke software en services te bieden. Vijf jaar geleden lanceerden we Premiere Clip als een mobiele videobewerkingstool. In die vijf jaar hebben we een explosie van online inhoud en een verhoogde vraag van onze gebruikers gezien om een robuuster hulpmiddel te maken om aan hun zich ontwikkelende behoeften te voldoen. We hebben geleerd van Premiere Clip en onze ontwikkelingsfocus verplaatst naar een alles-in-één bewerkingstool, Premiere Rush, die op alle apparaten werkt (iOS, Mac, Windows, Android).

Vanaf 17 september 2019 kan Premiere Clip niet meer worden gedownload via de Google Play Store en de App Store.

Als je Premiere Clip al gebruikt, kun je de applicatie blijven gebruiken. We blijven tot 17 maart 2020 technische ondersteuning bieden aan alle actieve Premiere Clip-klanten.

Als je onderweg professioneel ogende video-inhoud wilt maken, raden we Premiere Rush aan, onze nieuwe, alles-in-één bewerkingstool met eenvoudige gereedschappen voor kleur, audio, bewegende beelden en meer. Bonus: Rush is beschikbaar voor iOS, Android, Mac en Windows. Zie voor meer informatie Wat is Adobe Premiere Rush.

Ja, tot 17 maart 2020.

Premiere Clip kan worden gebruikt als je het al hebt gedownload. De officiële ondersteuning voor de app eindigt echter op 17 maart 2020. Je wordt aangemoedigd om Premiere Rush te downloaden en te gebruiken om video-inhoud te blijven maken en delen terwijl je onderweg bent.