Installatiefouten | Aflsuitcodes 6 of 7

Een afsluitingscodefout 6 of 7 treedt op wanneer u Elements installeert

Afsluitcodes 6 en 7 geven aan dat de installatie is onderbroken of met fouten is voltooid. Probeer de volgende oplossingen om een afsluitingscodefout 6 of 7 op te lossen.

Oplossing 1: start de computer opnieuw op in een geminimaliseerde status

1. Start de computer opnieuw op volgens de instructies in een van deze documenten:

2. Start het installatieproces opnieuw op.

Oplossing 2: Verwijder Adobo AIR en herinstalleer AIR en Adobe Help

1. Adobe AIR verwijderen:

• Windows 8.1, 8, 7: Kies Start > Configuratiescherm, dubbelklik op Programma's en onderdelen, en selecteer Adobe AIR. Klik op Verwijderen.
    • Mac OS: Sleep de AIR-toepassing naar Prullenbak.
  2. Ga naar de payload-map van AdobeHelp. Bijvoorbeeld:

• Windows: C:\Photoshop Elements\13\Payloads\AdobeHelp
    • Mac OS: /Volumes/Adobe Photoshop Elements/13/Payloads/AdobeHelp
  3. Dubbelklik op AIRInstallerRunner.exe (Windows) of Adobe AIR Installer.app (Mac OS).
  4. Volg de instructies op het scherm.
  5. Keer terug naar de Payloads-map.

6. Dubbelklik op het bestand AdobeHelp.air.
  7. Volg de instructies op het scherm.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online