Photoshop Elements 14.0

Windows

• Processor van 1,6 GHz of sneller met SSE2-ondersteuning
  • Microsoft Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8 of Windows 10 (32-bits versies worden geïnstalleerd op 32-bits systemen, 64-bits versies worden geïnstalleerd op 64-bits systemen)
  • 2 GB RAM
  • 5 GB vrije ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is extra vrije ruimte nodig)
  • Schermresolutie van 11024 x 768 (op een schaalfactor van 100 %)
  • Schermstuurprogramma dat compatibel is met Microsoft DirectX 9 of 10
  • Dvd-rom-station (bij installatie vanaf dvd)
  • QuickTime 7-software
  • Internetverbinding vereist voor het activeren van het product en het downloaden van inhoud*

Mac OS

• 64-bits Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.9 of v10.10
  • 2 GB RAM
  • 5 GB vrije ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is extra vrije ruimte nodig)
  • Schermresolutie van 11024 x 768 (op een schaalfactor van 100 %)
  • Dvd-rom-station (bij installatie vanaf dvd)
  • QuickTime 7-software
  • Internetverbinding vereist voor het activeren van het product en het downloaden van inhoud*

* Internetverbinding is vereist. Dit product integreert mogelijk met of staat toegang toe aan bepaalde onlineservices die door Adobe of derde partijen worden gehost (“Online services”). Online services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder, en vereisen dat u akkoord gaat met aanvullende gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid van Adobe (zie www.adobe.com/go/terms_nl). De online services zijn niet beschikbaar in alle landen of talen, vereisen wellicht gebruikersregistratie en kunnen helemaal of gedeeltelijk zonder voorafgaande kennisgeving worden stopgezet of gewijzigd. Er zijn mogelijk aanvullende kosten of abonnementskosten van toepassing.

Photoshop Elements 13.0

Verbeteringen

• Ondersteuning voor HiDPI- en Retina-scherm
  • 64-bits ondersteuning voor Photoshop Elements, Adobe Premiere Elements, de Elements Organizer en Adobe Fotodownloader

Windows

• Processor van 1,6 GHz of sneller (inclusief single-core-ondersteuning)
  • Microsoft® Windows® 7.x of Windows 8.x (32-bits wordt geïnstalleerd op 32-bits besturingssystemen en 64-bits wordt geïnstalleerd op 64-bits besturingssystemen)
  • 2 GB RAM
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is extra vrije ruimte nodig)
  • Kleurenscherm met kleurenvideoadapter van 16-bits
  • Schermresolutie van 1024 x 768
  • Schermstuurprogramma dat compatibel is met Microsoft DirectX 9 of 10
  • Dvd-rom-station
  • Internetverbinding vereist om het product te activeren*

Mac OS

• 64-bits Multicore Intel®-processor
  • Mac OS X v10.8 tot en met v10.10
  • 2 GB RAM
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is extra vrije ruimte nodig)
  • Schermresolutie van 1024 x 768
  • Dvd-rom-station
  • QuickTime 7-software vereist voor multimediafuncties
  • Internetverbinding vereist om het product te activeren*

* Internetverbinding is vereist. Dit product integreert mogelijk met of staat toegang toe aan bepaalde onlineservices die door Adobe of derde partijen worden gehost (“Online services”). Online services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder en vereisen dat u akkoord gaat met extra gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid van Adobe (zie www.adobe.com/go/terms_nl) De online services zijn niet beschikbaar in alle landen of talen, vereisen wellicht gebruikersregistratie en kunnen helemaal of gedeeltelijk zonder voorafgaande kennisgeving worden stopgezet of gewijzigd. Er zijn mogelijk aanvullende kosten of abonnementskosten van toepassing.

Photoshop Elements 12.0

Windows

• Processor van 1,6 GHz of sneller (inclusief single-core-ondersteuning)
  • Microsoft® Windows® XP met Service Pack 3, Windows Vista® met Service Pack 2, Windows 7 of Windows 8 en 8.1 (Opmerking: De Camera Raw-functionaliteit is beperkt op computers met Windows XP)
  • 2 GB RAM
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is extra vrije ruimte nodig)
  • Kleurenmonitor met 16-bits kleurenvideokaart
  • Schermresolutie van 1024 x 768
  • Schermstuurprogramma dat compatibel is met Microsoft DirectX 9
  • Dvd-rom-station
  • Internetverbinding vereist om het product te activeren*

Mac OS

• 64-bits Multicore Intel®-processor
  • Mac OS X v10.7 tot en met v10.9
  • 2 GB RAM
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is extra vrije ruimte nodig)
  • Schermresolutie van 1024 x 768
  • Dvd-rom-station
  • QuickTime 7-software vereist voor multimediafuncties
  • Internetverbinding vereist om het product te activeren*

Photoshop Elements 11.0

Windows

• Processor van 1,6 GHz of sneller (inclusief single-core-ondersteuning)
  • Microsoft® Windows® XP met Service Pack 3, Windows Vista®, Windows 7 of Windows 8
  • 1 GB RAM (2 GB voor HD-videofuncties)
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is extra vrije ruimte nodig)
  • Kleurenmonitor met 16-bits kleurenvideokaart
  • 1024 x 768-monitorresolutie
  • Schermstuurprogramma dat compatibel is met Microsoft DirectX 9 of 10
  • Dvd-rom-station
  • Internetverbinding vereist voor internetservices

Mac OS

• Multicore Intel®-processor
  • Mac OS X v10.6 tot en met v10.8
  • 1 GB RAM (2 GB voor HD-videofuncties)
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is extra vrije ruimte nodig)
  • Schermresolutie van 1024 x 768
  • Dvd-rom-station
  • QuickTime 7-software vereist voor multimediafuncties
  • Internetverbinding vereist voor internetservices

Photoshop Elements 10.0

Windows

• Processor van 1,6 GHz of sneller (inclusief single-core-ondersteuning)
  • Microsoft® Windows® XP SP3, Windows Vista® of Windows 7
  • 1 GB RAM (2 GB voor HD-videofuncties)
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is extra vrije ruimte nodig)
  • Kleurenmonitor met 16-bits kleurenvideokaart
  • Schermresolutie van 1024 x 576
  • Schermstuurprogramma dat compatibel is met Microsoft DirectX 9
  • Dvd-rom-station
  • Internetverbinding vereist voor internetservices

Mac OS

• Multicore Intel®-processor
  • Mac OS X v10.5.8 tot en met v10.7
  • 1 GB RAM (2 GB voor HD-videofuncties)
  • 4 GB vrije ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is extra vrije ruimte nodig)
  • Schermresolutie van 1024 x 768
  • Dvd-rom-station
  • QuickTime 7-software vereist voor multimediafuncties
  • Internetverbinding vereist voor internetservices

Photoshop Elements 9.0

Windows

• Processor van 1,6 GHz of sneller
  • Microsoft® Windows® XP met Service Pack 2 of 3, Windows Vista® of Windows 7
  • 1 GB RAM (2 GB voor HD-videofuncties)
  • 3 GB vrije ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is extra vrije ruimte nodig)
  • Kleurenmonitor met 16-bits kleurenvideokaart
  • Schermresolutie van 1024 x 576 bij 96 dpi of lager
  • Schermstuurprogramma dat compatibel is met Microsoft DirectX 9
  • Dvd-rom-station
  • QuickTime 7-software (vereist voor het importeren van QuickTime-indelingen)
  • Internetverbinding vereist voor internetservices

Mac OS

• Multicore Intel®-processor
  • Mac OS X v10.5.8 tot en met v10.6
  • 1 GB RAM (2 GB voor HD-videofuncties)
  • 3.4 GB vrije ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is extra vrije ruimte nodig)
  • Schermresolutie van 1024 x 768
  • Dvd-rom-station
  • QuickTime 7-software (vereist voor het importeren van QuickTime-indelingen)
  • Internetverbinding vereist voor internetservices

Photoshop Elements 8.0

Windows

• Processor van 1,6 GHz of sneller
  • Microsoft® Windows® XP met Service Pack 2 of 3, Windows Vista® of Windows 7 (wordt uitgevoerd in de 32-bits modus op 64-bits systemen)
  • 1 GB RAM
  • 2 GB vrije ruimte op de vaste schijf
  • Kleurenmonitor met 16-bits kleurenvideokaart
  • Schermresolutie van 1024 x 576 bij 96 dpi of minder
  • Schermstuurprogramma dat compatibel is met Microsoft DirectX 9
  • Dvd-rom-station
  • De webfuncties vereisen Microsoft Internet Explorer 6 tot en met 8 of Mozilla Firefox 1.5 tot en met 3.x

Mac OS

• Multi-core Intel®-processor
  • Mac OS X v10.4.11 tot en met 10.5.8 of Mac OS X v10.6
  • 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 64 MB video-RAM
  • 2 GB vrije ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is extra vrije ruimte nodig
  • Schermresolutie van 1024 x 768
  • Dvd-rom-station
  • QuickTime 7-software vereist voor multimediafuncties
  • Internetverbinding vereist voor internetservices

Talen

Adobe Photoshop Elements 8.0 voor Windows is beschikbaar in de volgende talen:

• Tsjechisch
  • Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Duits
  • Italiaans
  • Japans
  • Pools
  • Portugees
  • Russisch
  • Spaans
  • Spaans (Latijns-Amerika)
  • Zweeds
  • Turks

Adobe Photoshop Elements 8.0 voor Mac is beschikbaar in de volgende talen:

• Engels
  • Frans
  • Duits
  • Japans

Eerdere versies

Photoshop Elements 7.0

Windows

• Processor van 2 GHz of sneller
  • Microsoft Windows XP met Service Pack 2 of 3 of Windows Vista
  • Gecertificeerd voor de 32-bits versie van Windows
  • 1 GB RAM
  • 1,5 GB vrije ruimte op de vaste schijf
  • Kleurenmonitor met 16-bits kleurenvideokaart
  • 1024 x 768 schermresolutie bij 96 dpi of lager
  • Schermstuurprogramma dat compatibel is met Microsoft DirectX 9
  • Cd-rom-station
  • De webfuncties vereisen Microsoft Internet Explorer 6 of 7 of Mozilla Firefox 1.5 tot en met 3.x

Talen

Adobe Photoshop Elements 7.0 voor Windows was beschikbaar in de volgende talen:

• Tsjechisch
  • Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Duits
  • Italiaans
  • Japans
  • Pools
  • Russisch
  • Spaans
  • Spaans (Latijns-Amerika)
  • Zweeds
  • Turks

Photoshop Elements 6.0

Windows

• Intel Pentium 4-, Pentium M- of Intel Centrino-processor (of compatibele processor) van 1,3 GHz
  • Microsoft Windows XP met Service Pack 2 of Windows Vista
  • 256 MB RAM (512 MB aanbevolen)
  • 1,5 GB vrije ruimte op de vaste schijf
  • Kleurenmonitor met 16-bits kleurenvideokaart
  • 1024 x 768 schermresolutie bij 96 dpi of lager
  • Schermstuurprogramma dat compatibel is met Microsoft DirectX 9
  • Cd-rom-station
  • De webfuncties vereisen Microsoft Internet Explorer 6, Netscape Navigator 7.0 of Mozilla Firefox 1.5

Talen

Adobe Photoshop Elements 6.0 voor Windows was beschikbaar in de volgende talen:

• Tsjechisch
  • Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Duits
  • Italiaans
  • Japans
  • Pools
  • Russisch
  • Spaans
  • Spaans (Latijns-Amerika)
  • Zweeds
  • Turks

Mac OS

• PowerPC G4- of G5- of multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.4.8 tot en met 10.5.2
  • 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 64 MB video-RAM
  • 1 GB vrije ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is extra vrije ruimte nodig)
  • Schermresolutie van 1024 x 768
  • Dvd-rom-station
  • QuickTime 7-software vereist voor multimediafuncties
  • Internetverbinding vereist voor internetservices

Wordt nu als systeemeigen onderdeel uitgevoerd op Macintosh-computers met PowerPC- of Intel-processor.

Ervaar de uitstekende prestaties op Macintosh-computers met PowerPC- of Intel-processor.

Talen

Adobe Photoshop Elements 6.0 voor Mac OS was beschikbaar in de volgende talen:

• Engels
  • Frans
  • Duits
  • Japans

Photoshop Elements 5.0

Windows

• Intel® Pentium® 4- of Intel Celeron®-processor (of compatibele processor) van 1,3 GHz (dual-core-processors en processors met hyper-threadingtechnologie worden ondersteund)
  • Microsoft Windows Vista (alleen 32 bits), Windows® XP of Windows Media Center Edition (Windows XP en MCE vereisen Service Pack 2)
  • Windows XP: 256 MB RAM (512 MB aanbevolen)
  • Windows Vista: 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 1,5 GB vrije ruimte op de vaste schijf
  • Kleurenmonitor met 16-bits kleurenvideokaart
  • Schermresolutie van 1024 x 768 bij 96 dpi of minder
  • Schermstuurprogramma dat compatibel is met Microsoft DirectX 9 of 10
  • Cd-rom-station

Mac OS

(Geen Mac-versie)

Photoshop Elements 4.0

Windows

• Intel® Pentium® III- of 4- of Intel Centrino™-processor (of compatibele processor) van 800 MHz
  • Microsoft® Windows® XP Professional, Home Edition of Media Center Edition 2005 met Service Pack 2
  • 256 MB RAM (512 MB aanbevolen)
  • 900 MB vrije ruimte op de vaste schijf
  • Kleurenmonitor met 16-bits kleurenvideokaart
  • 1024 x 768 schermresolutie
  • Schermstuurprogramma dat compatibel is met Microsoft DirectX 9
  • Cd-rom-station
  • Voor mobiele apparaten: vereist Palm OS® 4.0, 4.1 of 5.0 en Palm Desktop 4.0 of 4.01

Mac OS

• PowerPC® G3-, G4- of G5-processor
  • Mac OS X v.10.3 of 10.4
  • 256 MB RAM
  • 750 MB vrije ruimte op de vaste schijf
  • 1024 x 768 16-bits (XGA-)scherm
  • Cd-rom-station

Photoshop Elements 3.0

Windows

• Intel® Pentium® III- of 4-processor met 800 MHz (sneller aanbevolen)
  • Microsoft® Windows® XP® Home of Professional met Service Pack 1 of Windows 2000 met Service Pack 4
  • 256 MB RAM (512 MB of meer aanbevolen)
  • 800 MB vrije ruimte op de vaste schijf
  • Adobe Reader¨ 6.0.1- en Microsoft DirectX 9.0-software (meegeleverd met toepassings-cd en geïnstalleerd indien niet reeds aanwezig)
  • 16-bits (XGA-)kleurenscherm met een resolutie van 1024 x 768 of hoger
  • Cd-rom-station
  • Compatibele bestandsindelingen: JPEG, TIFF, PSD, PDF, BMP, GIF en aanvullende bestandsindelingen

Mac OS

• PowerPC® G3-, G4- of G5-processor
  • Mac OS X 10.2.8 of 10.3
  • 256 MB RAM
  • 200 MB vrije ruimte op de vaste schijf
  • Kleurenmonitor met videokaart geschikt voor duizenden kleuren
  • Beeldscherm met een resolutie van 1024 x 768 of hoger
  • Cd-rom-station
  • Compatibele bestandsindelingen: JPEG, TIFF, PSD, PDF, BMP, GIF en aanvullende bestandsindelingen

Photoshop Elements 2.0

Windows

• Intel® Pentium®-processor
  • Microsoft® Windows® 98, NT 4.0, 2000, ME of XP
  • 128 MB RAM (512 MB of meer aanbevolen)
  • 150 MB vrije ruimte op de vaste schijf
  • Kleurenmonitor geschikt voor de weergave van duizenden kleuren
  • Cd-rom-station
  • Internet Explorer 5.0, 5.5 of 6.0 (voor Help-menu's)

Mac OS

• Systeemvereisten voor Mac
  • PowerPC®-processor
  • OS 9.1, 9.2.x, Mac OS X versie 10.1.3 tot en met 10.1.5
  • 128 MB RAM
  • 350 MB vrije ruimte op de vaste schijf
  • Kleurenmonitor met videokaart geschikt voor duizenden kleuren
  • Cd-rom-station
  • Internet Explorer 5.0, 5.5 of 6.0 (voor Help-menu's)

Photoshop Elements 1.0

Windows

• Intel® Pentium®-processor
  • Microsoft® Windows® 98, NT 4.0, 2000, ME of XP
  • 128 MB RAM (512 MB of meer aanbevolen)
  • 150 MB vrije ruimte op de vaste schijf
  • Kleurenmonitor geschikt voor de weergave van duizenden kleuren
  • Cd-rom-station
  • Internet Explorer 5.0, 5.5 of 6.0 (voor Help-menu's)

Mac OS

• Systeemvereisten voor Mac
  • PowerPC®-processor
  • OS 9.1, 9.2.x, Mac OS X versie 10.1.3 tot en met 10.1.5
  • 128 MB RAM
  • 350 MB vrije ruimte op de vaste schijf
  • Kleurenmonitor met videokaart geschikt voor duizenden kleuren
  • Cd-rom-station
  • Internet Explorer 5.0, 5.5 of 6.0 (voor Help-menu's)