Deelvenster Voorvertoning van apparaat kan niet koppelen via WiFi

Sommige klanten die een update naar Photoshop 16.0.1 hebben uitgevoerd, zien mogelijk het deelvenster Voorvertoning van apparaat met een bericht over offlinemodus, en kunnen een apparaat niet koppelen via WiFi.

Deelvenster Voorvertoning van apparaat in Photoshop

Oplossing

U lost dit probleem op door Photoshop te verwijderen van de Creative Cloud-toepassing en opnieuw te installeren.

Klik naast Photoshop CC 2015 op het tandwielpictogram en selecteer Verwijderen.

Zie onderstaand document voor meer details over verwijderen: Creative Cloud-apps verwijderen