Typekit heet nu Adobe Fonts en maakt deel uit van Creative Cloud en andere lidmaatschappen. Meer informatie.

Hieronder vindt u de verschillen tussen de abonnementen:

Functie Creative Cloud Photography-abonnement Photoshop Single App-abonnement
Photoshop CC Inbegrepen + toekomstige updates
Inbegrepen + toekomstige updates
Lightroom CC Inbegrepen + toekomstige updates Niet inbegrepen
Lightroom Classic CC Inbegrepen + toekomstige updates Niet inbegrepen
Lightroom Mobile* Inbegrepen Niet inbegrepen
Online opslag van Creative Cloud 20 GB 100 GB
Adobe Portfolio Inbegrepen Inbegrepen
Adobe Fonts Inbegrepen Inbegrepen
Creative Cloud Market** Niet inbegrepen Inbegrepen
Adobe Bridge CC Inbegrepen Inbegrepen

* Het gebruik van Lightroom Mobile telt niet mee voor uw online opslag van Creative Cloud. U kunt zoveel bestanden synchroniseren naar Lightroom Mobile als uw draagbare apparaat aankan. Zie Middelen doorbladeren, synchroniseren en beheren voor informatie over online opslag van Creative Cloud.

**  Creative Cloud Market is een voordeel dat is toegevoegd aan bepaalde betaalde Creative Cloud-abonnementen, en is niet inbegrepen in de machtigingen voor klanten met het Photography-programma. Sommige Creative Cloud-services, zoals Creative Cloud Market, zijn alleen beschikbaar voor abonnementen voor één app of alle apps. Als u Creative Cloud Market-inhoud wilt downloaden en gebruiken, moet u een upgrade uitvoeren naar een Creative Cloud Single App- of Alle apps-abonnement.

*** Tijdens Photoshop World West in september 2013 kondigde Adobe het Photoshop Photography-programma (PPP) aan, een speciaal kennismakingsaanbod op basis van de vraag van klanten naar een Creative Cloud-pakket dat speciaal is ontworpen voor fotografen. Dit zou een tijdelijk aanbod zijn en was aanvankelijk alleen beschikbaar als een upgrade voor gebruikers van eerdere versies van Photoshop of Creative Suite. Vanwege de populariteit van het programma hebben we het uitgebreid zodat iedereen zich kon aanmelden, zelfs nieuwe Adobe-klanten.

Hoewel het programma populair bleef, wilden we een permanente aanbieding maken. Met de release van Creative Cloud 2014 hebben we het Creative Cloud Photography-abonnement (CCPP) aangekondigd, dat het Photoshop Photography-programma vervangt.

De prijs blijft hetzelfde, maar de eerste gebruikers profiteren van extra voordelen.Het Photoshop Photography-abonnement was een gespecialiseerde versie van een Creative Cloud Single App-abonnement. Het Creative Cloud Photography-abonnement is een uitbreiding van een gratis Creative Cloud-account. Degenen die zich hebben aangemeld voor het Photoshop Photography-programma behouden hun toegang tot alles waarvoor ze zich hebben aangemeld.