Fout 21 of DW021 Photoshop installeren

Wanneer u Photoshop CC 2015 in Windows installeert, krijgt u Fout 21 of FOUT: DW021 in het installatielogboek.

Oplossing

1. Voer hetCreative Cloud Desktop-verwijderingsprogramma uit

2. Hernoem de volgende map:

C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp

in

C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp_old

3: Installeer de nieuwste versie van de Creative Cloud-desktopapp.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid