Nieuwe functies in Photoshop

Meer informatie over de nieuwe functies in de nieuwste versie van Photoshop.

Photoshop op de desktop

Versie van mei 2021 (versie 22.4)

Opmerking:

Met de Photoshop 22.4.2-versie van juni 2021 kunt u terugkeren naar de verouderde Opslaan als-workflow en/of desgewenst de toevoeging 'kopie' weglaten wanneer u het document als een kopie opslaat. Zie Uw bestanden opslaan in Photoshop voor meer informatie. Deze release biedt ook oplossingen voor verschillende door klanten gemelde problemen. Zie Opgeloste problemen voor meer informatie

Zie Ondersteunde cameramodellen en Ondersteunde lenzen voor een volledige lijst van ondersteunde camera's en lenzen.

Anderen uitnodigen om uw clouddocumenten te bewerken

Kopie opslaan

Moet u een kopie van uw werk opslaan met een andere naam of bestandsindeling? Gebruik de optie Bestand > Kopie opslaan en sla een versie op in de gewenste indeling.

Verbeterde Neural Filters

Verbeterde Neural Filters

Neural Filters zijn nu nog beter! Gebruik Vullen met kleur om grijze afbeeldingen moeiteloos tot leven te brengen, of Diepte vervagen om in een oogwenk achtergronden te vervagen.

Photoshop op de iPad

Versie van juni 2021 (versie 2.5)

Uw penselen laden in Photoshop op de iPad

Uw penselen laden

U kunt penselen in Photoshop eenvoudig bekijken en laden terwijl u op uw iPad werkt. Gebruik Adobe Capture ook om eenvoudig penselen te maken die u in Photoshop op de iPad kunt laden.

Eerdere versies van Photoshop