Adobe PDF Pack is één van de online services van Acrobat.com. Met Adobe PDF Pack kunt u PDF-bestanden maken, exporteren, ondertekenen en volgen. De bestanden die u maakt, worden automatisch opgeslagen in uw Adobe PDF Pack-account.

Met Adobe PDF Pack kunt u documenten en afbeeldingen converteren naar PDF, maar het is niet mogelijk om PDF-bestanden te bewerken. Raadpleeg Acrobat Help voor informatie over het bewerken van PDF-bestanden.

PDF maken

Als u een betaald abonnement hebt op de Adobe PDF Pack-service, kunt u heel eenvoudig PDF's maken op basis van verschillende bestandsindelingen, waaronder Microsoft Word, Excel, PowerPoint en afbeeldingsbestanden.

Bestandstypen voor conversie naar PDF

U kunt de volgende bestandstypen converteren naar PDF:

• Microsoft Word (DOC, DOCX)
  • Microsoft PowerPoint (PPT, PPTX)
  • Microsoft Excel (XLS, XLSX)
  • Microsoft Publisher (PUB)
  • Tekstbestanden (TXT)
  • Adobe PostScript® (PS)
  • Adobe InDesign (INDD)
  • Adobe Fill & Sign (FORM)
  • Afbeeldingen (bitmap, GIF, JPEG, TIFF, PNG)
  • OpenOffice- en StarOffice-presentaties, -werkbladen, -afbeeldingen en -documentbestanden (ODT, ODP, ODS, ODG, ODF, SXW, SXI, SXC, SXD en STW).

Opmerking:

U kunt de volgende typen PDF-bestanden niet combineren: PDF-bestanden die (al dan niet met een wachtwoord) zijn beveiligd, 3D-bestanden en PDF's die onderdeel zijn van een PDF-portfolio.

1. Klik op Aanmelden in de rechterbovenhoek van het Reader DC-venster.

2. Meld u in het dialoogvensterAanmeldenaan met uw Adobe ID en wachtwoord.

3. Klik in het rechterdeelvenster op PDF maken.

Bestanden converteren naar PDF
    Bestanden converteren naar PDF

4. Standaard wordt het geopende bestand geselecteerd voor conversie. Klik op Selecteer bestand voor conversie naar PDF als u naar een ander bestand wilt bladeren om dat te selecteren.

5. Klik op Converteren.

Het bestand wordt geconverteerd naar de PDF-indeling en opgeslagen in uw Adobe PDF Pack-account.

Opmerking:

Als u een volledige lijst met geconverteerde bestanden wilt bekijken, klikt u op PDF maken en vervolgens op de koppeling Geconverteerde bestanden bekijken onder de knop Bestand selecteren.