Volledige instructies voor het upgraden van versies (5.0+) van Adobe Sign voor Microsoft Dynamics CRM.

Overzicht

De upgrade van de Adobe Sign voor Microsoft Dynamics-oplossing vanaf elke 5.x-versie of hoger is een eenvoudig proces: u importeert het nieuwe pakket, verifieert bepaalde configuratie-elementen en vervolgens laat u het pakket zichzelf installeren. Over het algemeen duurt het proces van begin tot einde minder dan 15 minuten voor de meeste beheerders.

U moet het bestaande pakket NIET verwijderen.

Tijdens het upgradeproces wordt het bestaande pakket bijgewerkt met de nieuwe inhoud.

Alle eerdere aanpassingen blijven intact en ook de gebruikerservaring wordt niet gewijzigd.

Neem contact op met de Customer Success-manager om het upgradepakket te verkrijgen.

Het pakket installeren

Meld u aan als beheerder bij uw Dynamics CRM-omgeving

• Ga naar Instellingen > Oplossingen
Ga naar Hoofdmenu > Instellingen > Oplossingen

Het scherm Alle oplossingen wordt geladen:

• Klik op het pictogram Importeren
Het pictogram Importeren

De pagina Oplossingspakket selecteren wordt geladen:

• Blader naar het Adobe Sign v6-bestand dat u hebt gedownload
  • Klik op Volgende
Blader naar het binaire bestand van Adobe Sign v5

De pagina Informatie over oplossing wordt geladen:

• Klik op Volgende
Pagina Informatie over oplossing

De pagina Opties voor importeren wordt geladen:

• Zorg ervoor dat de optie Werkgebied voor upgrade niet is aangevinkt
  • Zorg ervoor dat de optie Aanpassingen overschrijven wel is geselecteerd
  • Zorg ervoor dat de optie Eventuele SDK-berichtverwerkingsstappen inschakelen... geactiveerd is
  • Klik op Importeren
Pagina Opties voor importeren

De pagina Oplossing wordt geïmporteerd wordt geladen en het pakket wordt geïmporteerd.

Dit proces kan een paar minuten duren. Wanneer het proces is voltooid, verschijnt een bevestiging.

• Klik op Sluiten
Het geïmporteerde pakket

Wijzigingen in versie 6

Overeenkomstsjablonen zijn verwijderd voor gebruikerstoegang en worden beheerd onder de autoriteit van de beheerder. Gebruikers kunnen niet meer hun eigen sjablonen definiëren. In plaats daarvan hebben ze een lijst met sjablonen waaruit ze kunnen selecteren bij het verzenden van een overeenkomst. Dit biedt een betere consistentie voor alle transacties en zorgt ervoor dat gegevenstoewijzingen op dezelfde wijze worden toegepast.

Nadat de update is voltooid, worden alle sjablonen die eerder door de gebruiker zijn gedefinieerd, op de pagina Overeenkomstsjablonen geplaatst en krijgen ze de status Inactief. We raden u aan om alle sjablonen te reviseren, waarbij u alle duplicaten verwijdert en elke sjabloon die in de hele organisatie kan worden gebruikt, bewerkt en opslaat.

De sjablonen zelf zijn ook uitgebreid.