Voorspellende e-mailadressen

Gebruikers die overeenkomsten vaak naar dezelfde ontvangers verzenden, kunnen voorspellende e-mailadressen gebruiken om het proces te versnellen en typefoutjes te voorkomen.

De nieuwe verzendfunctie is verbeterd en biedt nu ondersteuning voor voorspellende e-mailadressen op basis van de overeenkomsten die tijdens het aanmelden op de beheerpagina zijn geladen. Elk e-mailadres dat aan elke overeenkomst op het tabblad Beheren is gekoppeld, wordt geïndexeerd, ongeacht of het om het adres van een afzender, ontvanger of om een Cc-adres gaat.

Wanneer u begint te typen, worden alle mogelijke overeenkomsten dynamisch en in alfabetische volgorde vermeld. U hoeft dus alleen maar de eerste letters te typen. Daarna kunt u met de de muis of de pijltoetsen op het toetsenbord het adres selecteren in de lijst.

Als u de muis gebruikt, wordt het geselecteerde e-mailadres ingevuld in het veld Ontvanger. Als u de pijltoetsen gebruikt, kunt u door de lijst navigeren en op Tab of Enter drukken om een adres te selecteren.

Voorbeeld van de lijst met voorspellende e-mailadressen

Opmerking:

De index wordt samengesteld als u zich aanmeldt. Als u een overeenkomst naar een nieuw e-mailadres verzendt, wordt dit pas aan de index toegevoegd wanneer u zich opnieuw aanmeldt.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account