Gebruikers die met Adobe Sign werken via de Document Cloud-interface en die HIPAA-compatibiliteit vereisen, moeten het selectievakje HIPAA-compatibiliteit inschakelen.

• Meld u rechtstreeks aan bij Adobe Sign als Adobe Sign-accountbeheerder.
  • Navigeer naar Account > Accountinstellingen > HIPAA-instellingen.
  • Schakel het selectievakje naast de optie Mijn organisatie vereist HIPAA-naleving in.
  • Klik op Opslaan.

Deze instelling onderdrukt de meldingen die via de Document Cloud-interface worden verzonden.

Klanten die zich rechtstreeks aanmelden bij Adobe Sign hoeven deze instelling niet in te schakelen.

navigate_to_hipaasetting