Een widget uitschakelen

Als u een widget uitschakelt, is de widget nog steeds toegankelijk voor ondertekenaars, maar is zichtbaar in uw account. U kunt de widget op elk gewenst moment opnieuw inschakelen.

Om een widget uit te schakelen:

  1. Klik op het tabblad Beheer. 
  2. Schuif omlaag naar de Widget-sectie en selecteer de widget door er één keer op te klikken.
    Opmerking: Klik niet op de koppeling "code ophalen".
  3. Klik op Uitschakelen in het kleine informatievenster in de rechter bovenhoek.
NAv to Widget

U moet één van de twee manieren kiezen waarop u de widget wilt uitschakelen.

  • Ondertekenaars omleiden naar een andere webpagina: U kunt de ondertekenaars naar een andere webpagina omleiden, zoals de huidige versie van de widget of een bericht dat aangeeft dat de widget niet meer beschikbaar is.
  • Typ een aangepast bericht in voor ondertekenaars: U kunt een bericht invoeren dat aan de gebruikers wordt getoond, die proberen toegang te krijgen tot de uitgeschakelde widget. U kunt hyperlinks aan het bericht toevoegen door deze tussen vierkante haken te zetten [ ]. U kunt labels toevoegen door het | (verticale balk) symbool te gebruiken. [https://www.sign.adobe.com/ | Adobe Sign] wordt bijvoorbeeld weergegeven als Adobe Sign.

Selecteer de gewenste optie en klik op Uitschakelen.

Disable Widget

 

Het bericht "Widget is uitgeschakeld" wordt weergegeven.

Disabled message

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid