Hybride routering gebruiken

Dankzij hybride routering kunnen afzenders ontvangers nu parallel, opeenvolgend of via een combinatie van beide methoden laten ondertekenen. In dit lesbestand wordt uitgelegd hoe u dat doet.

Het gebruik van de Delegatiegever-rol

Leer hoe u een overeenkomst naar een toegewezen delegatiegever kunt verzenden, zodat deze het ondertekenen of goedkeuren van een overeenkomst kan delegeren. Gebruik deze functie als u het e-mailadres van de ondertekenaar of de fiatteur niet weet, of als u een overeenkomst via een agent of een tussenpersoon wilt verzenden.

Een overeenkomst in voortgang wijzigen

Leer hoe u een overeenkomst kunt wijzigen die ter ondertekening is verzonden.

Lesbestand voor beheerders: een rondleiding door de Workflow Designer

In de Workflow Designer kunnen Adobe Sign-beheerders workflowsjablonen maken en beheren voor ondertekeningsprocessen die aan hun specifieke bedrijfvereisten zijn aangepast.

Dit lesbestand verschaft een rondleiding door de interface en functies van de Workflow Designer.

Lesbestand voor beheerders: Geavanceerd delen voor beheerders

Geavanceerd delen stelt beheerders en gebruikers in staat hun zend-, wijzigings- en weergavemachtigingen te delegeren aan een of meer andere gebruikers.

In dit lesbestand leren beheerders hoe ze de instellingen voor het delen van accounts kunnen aanpassen en hoe ze gebruikersaccounts kunnen delen, machtigingen kunnen wijzigen en het delen kunnen opheffen.