Dit document biedt gedetailleerde informatie over de nieuwe functies en wijzigingen in de actuele release van de Adobe Sign-integratie voor Microsoft Dynamics 2013/2015/2016 en gehost/op locatie. Na het downloaden en installeren van het pakket kunt u de nieuwe functies gebruiken. (Zie de upgradehandleiding en installatie- en aanpassingshandleiding.)

Nieuwe en verbeterde functies

Sterk verbeterde sjablonen

  • Sjablonen worden gemaakt en bestuurd door gebruikers met beheerdersmachtigingen.
  • Sjablonen zijn nu gekoppeld aan Entiteiten, zodat u functionele sjablonen kunt maken voor vooraf opgemaakte overeenkomsten met ketens ontvangers, aangepaste berichten, vooraf bijgevoegde bestanden en andere opties.
  • Gegevenstoewijzing is nauw verbonden aan deze op functies gebaseerde sjablonen, zodat de juiste gegevensuitwisseling plaatsvindt als de sjablonen worden gebruikt.
  • Sjablonen hebben nu een functie Automatisch verzenden waarmee u een overeenkomst kunt selecteren en verzenden ter ondertekening zonder een configuratie- of verzendpagina te openen.


Alleen ik onderteken

Een nieuwe functie waarmee een gebruiker een document kan ondertekenen zonder er andere ontvangers bij te moeten betrekken. Dit is handig voor interne documenten, want uw team kan documenten selecteren die alleen zij zelf moeten ondertekenen. 


URL omleiden na ondertekening

De functie URL omleiden na ondertekening is toegevoegd, zodat u de ondertekenaar kunt omleiden naar een website van uw keuze als deze een document heeft ondertekend.


Overeenkomsten persoonlijk maken met veldinhoud uit Dynamics

U kunt nu Dynamics-veldwaarden invoegen in de velden Naam overeenkomst en Bericht. Als u een accolade links ({) in het veld typt, ziet u een lijst met veldnamen van de entiteit waaraan de overeenkomst (of sjabloon) is gekoppeld.  Wanneer de overeenkomst wordt verzonden, voegen deze veldnamen de verwante veldinhoud in. Zo ontstaat een geautomatiseerd systeem voor het persoonlijk maken van uw berichten.


Rapport verzenden ter ondertekening is verwijderd

De optie Rapport verzenden ter ondertekening is verwijderd teneinde te voldoen aan de MSFT-bepalingen.


Vorige versies

Dynamics CRM v5

Merknaam veranderd in Adobe Sign

Adobe Sign staat op alle plaatsen waar voorheen Adobe Document Cloud eSign werd weergegeven (of Adobe eSign Services), als bewijs van de naamswijziging.

MS Silverlight-afhankelijkheid verwijderd

MS Silverlight is niet langer vereist om gebruik te kunnen maken van de applicatie. Browserondersteuning inclusief IE 9+, Chrome, Firefox, en Safari 3+

Volledige Mac-ondersteuning

Goed nieuws voor Mac-gebruikers! Adobe Sign voor MS Dynamics biedt nu volledige ondersteuning voor gebruikers die de voorkeur geven aan Apple-systemen.

Automatische gebruikerstoewijzing via MS Dynamics toegevoegd

Er is een nieuwe aangepaste voorkeur toegevoegd voor v5. Als dit is ingeschakeld krijgen gebruikers die overeenkomsten verzenden in MS Dynamics automatisch een Adobe Sign-gebruikersaccount. 

Op REST gebaseerde API's

Om meer efficiëntie, flexibiliteit en verwerkingssnelheid te krijgen, is Adobe Sign, en daarmee ook de integratie voor MS Dynamics, gemigreerd van op SOAP gebaseerde naar op REST gebaseerde API's. 

Adobe Sign-bibliotheekdocumenten

Beheerders kunnen gemeenschappelijk gebruikte documenten opslaan op de Adobe Sign-server en deze voor gebruikers beschikbaar maken in een keuzelijst op de pagina Nieuwe overeenkomst.

Ingeschakelde MS Dynamics Turbo-formulieren

Turbo-formulieren kunnen nu worden gebruikt om sneller documenten te genereren

Persoonlijke overeenkomstsjablonen

Alle gebruikers hebben een persoonlijke overeenkomstsjabloon waarmee ze de standaardwaarden kunnen aanpassen voor elke nieuwe overeenkomst die ze openen.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid