Adobe Sign biedt gratis accounts aan ondertekenaars van documenten die toegang willen tot de contracten die ze hebben ondertekend. De verzendfunctionaliteit is bijzonder beperkt. Als u een bedrijfsaccount hebt, vraagt u uw beheerder of deze u kan toevoegen.

Een gratis gebruiker maken in Adobe Sign

Iedereen met een geldig e-mailadres kan een gratis account maken in het Adobe Sign-systeem.

Gratis accounts zijn primair bedoeld voor ondertekenaars van documenten en staan elk geregistreerd e-mailadres toe om alle overeenkomsten die zijn verzonden naar dat adres weer te geven.

Afzenders die geen PDF-exemplaar koppelen aan de e-mail Ondertekend en gearchiveerd dienen een notitie te maken van de registratie-URL om de ondertekenaars te helpen toegang te krijgen tot hun contracten, zodat ze geen kopie per e-mail hoeven te sturen.

Ondertekenaars die hun handtekening willen opslaan in het systeem, kunnen dit doen nadat het e-mailadres is geregistreerd.

Let op:

Adobe Sign kan gebruikers alleen onderscheiden door middel van hun unieke e-mailadres.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u meerdere e-mailadressen hebt, maar de toepassing kan er niet van uitgaan dat verschillende e-mailadressen van één persoon zijn.

Daarom moet u alleen het e-mailadres registreren dat bij het ondertekenen van het document is gebruikt.

Een e-mailadres registreren en toegang te krijgen tot de inhoud:

1. Vul alle velden op de registratiepagina in (alle velden zijn vereist)

2. Klik op de knop Maak mijn account

3. Controleer uw e-mailadres

4. Meld u aan!

Opmerking:

Vanwege de verzendbeperkingen zijn gratis accounts geen goede proefversies. Als u een gratis proefversie van met meer functionaliteit wilt proberen, klikt u hier.

Als u na de proefperiode wilt blijven experimenteren met een testomgeving, kunt u zich inschrijven voor een ontwikkelaarsaccount

Als u bent aangemeld, navigeert u naar het tabblad Beheren om alle overeenkomsten te zien waarbij het geregistreerde e-mailadres betrokken is.