Gebruik de Adobe Sign-app voor iOS om een overeenkomst te verzenden voor ondertekenen.

Een document verzenden ter ondertekening

1. Meld u aan bij Adobe Sign.

2. Tik op Verzenden ter ondertekening.

sendforsig
  3. Tik op Document toevoegen.

4. Voeg een of meerdere documenten toe.

5. Tik op Gereed.

6. Tik op Ontvangers.

7. Voer een of meer e-mailadressen in of tik op het bladerpictogram om iemand in uw lijst met contactpersonen te selecteren.

recipients
  8. Schakel Voltooien in volgorde uit door de schuifregelaar te verplaatsen als ontvangers zich niet in de vermelde volgorde hoeven aan te melden.

9. Tik op het ondertekenaarspictogram als u de functie van de ondertekenaar of het mechanisme voor verificatie wilt instellen.

role
  10. Geef de rol van de ondertekenaar op. U kunt een delegatiegever (of 'vertegenwoordiger') opgeven voor de ondertekenaar of de fiatteur.

role1
  11. Als u de standaardmethode voor id-verificatie wilt wijzigen, selecteert u Wachtwoord, Telefoon of KBA (Verificatie op basis van kennis).

idverify
  12. Tik op Gereed.

13. Als u het e-mailbericht wilt aanpassen, tikt u op Bericht.

14. Bewerk de Documentnaam of het Bericht indien nodig.

15. Tik op Gereed.

16. Tik op Opties om een wachtwoord in te stellen, de taal te veranderen of formuliervelden te bewerken.

• Tik op het selectievakje Wachtwoord instellen om het document te beveiligen met een wachtwoord. Voer het wachtwoord twee keer in.
    • Wijzig de taal door op de vervolgkeuzelijst Taal te tikken en een nieuwe taal te selecteren.
    • Schakel het veld Zie voorbeeld/zet handtekening/voeg formuliervelden toe in om de formuliervelden te bewerken.
  17. Tik op Gereed.

options
  18. Tik op het pictogram Verzenden ter ondertekening.

19. Als u velden wilt toevoegen of bewerken, wijzigt u het document naar wens wanneer het opnieuw is geladen.

20. Tik nogmaals op het pictogram Verzenden ter ondertekening.

sendicon