Met Adobe Sign kunnen servicelidmaatschappen voor teams, bedrijven of ondernemingen een logo naar hun account uploaden. Bedrijfs- en ondernemingsklanten kunnen unieke logo's instellen op account- of groepsniveau.

Een logo uploaden

De accountbeheerder kan een afbeelding uploaden, zodat deze wordt getoond in plaats van het standaardlogo van Adobe Sign. Deze afbeelding wordt linksboven in het scherm weergegeven voor alle gebruikers in uw account die zijn aangemeld.

Opmerking:

Als de afbeelding niet correct wordt weergegeven, controleert u de afmetingen. De afbeelding moet precies 60 pixels hoog en 200 pixels breed zijn.

Download de onderstaande sjabloon om uw logo de correcte grootte te geven.

Downloaden

1. Als accountbeheerder gaat u naar de pagina Account en klikt u op Account instellen.

nav_to_account_setup
  2. Klik op Uploaden en blader naar het logobestand dat u wilt gebruiken. Klik op Openen.

logo_upload_button
  3. Klik op Opslaan. Uw logo wordt nu weergegeven voor al uw gebruikers.

placed_logo

Koptekst- en voettekstafbeeldingen voor e-mail uploaden

De accountbeheerder kan koptekst- en voettekstafbeeldingen uploaden om uw account te personaliseren of uw account aan te passen. Deze afbeeldingen verschijnen in de e-mails aan uw ondertekenaars en deelnemers.

Opmerking:

Als u problemen hebt om uw afbeelding correct weer te geven, dient u ervoor te zorgen dat de afbeelding die u gebruikt precies 600 pixels breed en 200 pixels hoog is. Zorg ervoor dat de afbeelding opgeslagen is in JPG-, GIF- of PNG-formaat.

Download de onderstaande sjabloon om uw logo de correcte grootte te geven.

Downloaden

Beheerders kunnen ook voettekst toevoegen aan uitgaande e-mails, naast de koptekst- en voettekstafbeeldingen.

1. Meld u aan als accountbeheerder en blader naar Account > Accountinstellingen > E-mailinstellingen

nav_to_email_settings
  2. Klik op Uploaden, selecteer de gewenste afbeelding en klik op Openen.

upload_new_image
  3. Controleer de afbeelding en klik op Opslaan.

save_image