Op deze pagina wordt beschreven hoe je een code voor Adobe Creative Cloud Alle apps of het Fotografielidmaatschap inwisselt.

Gefeliciteerd als je in aanmerking komt voor de Adobe Stock-beloning! De e-mail van CompEXT@adobe.com bevat je inwisselingscode. Voer de onderstaande stappen uit om deze code in te wisselen.

 1. Staptekst

  Open de e-mail van CompEXT@adobe.com. Deze bevat een inwisselingscode en een koppeling waarmee je je code kunt inwisselen. Je hoeft dit niet direct te doen want je hebt tot 31 juli 2021 de tijd om de code in te wisselen.

  E-mail met velden voor afzender en onderwerp
  Een voorbeeld van de e-mail in een postvak
 2. Staptekst

  Als je op de koppeling klikt om je code in te wisselen, wordt er een pagina geopend waar je je inwisselingscode kunt invoeren en je lidmaatschap kunt activeren.

  Opmerking:

  Als je een foutmelding krijgt dat de code ongeldig is, heb je mogelijk een actief lidmaatschap en woon je in Rusland, Oekraïne, Turkije, Israël, Hongkong, India, Maleisië, de Filipijnen, Zuid-Korea, Singapore, Taiwan, Thailand, Argentinië, Colombia, Chili, Peru, Ecuador, Uruguay of Venezuela. Je moet 30 dagen wachten nadat je huidige betaalde lidmaatschap is afgelopen om de code voor je gratis Creative Cloud-lidmaatschap van 12 maanden te kunnen inwisselen. Neem voor hulp contact op met de klantenservice.

  Pagina waar je de inwisselingscode invoert
  Voer je code in de vakken in (nr. 2)
 3. Staptekst

  Als je wilt dat je lidmaatschap actief blijft nadat deze code is verlopen, voer je je creditcardnummer in. Er wordt niets in rekening gebracht totdat de periode van 12 maanden van je inwisselingscode is verstreken. Je kunt de voorwaarden accepteren (1) of Later herinneren (2) kiezen. Als je Voorwaarden accepteren kiest, wordt er een venster geopend waarin je je creditcardgegevens kunt invoeren, zodat je lidmaatschap aan het einde van de gratis periode wordt verlengd. Als je Later herinneren kiest, wordt je lidmaatschap aan het einde van de gratis periode niet automatisch verlengd. Er wordt een venster geopend met de melding dat je kunt beginnen met Creative Cloud. Dit geeft aan dat je lidmaatschap is geactiveerd.

  Kies of je je lidmaatschap actief wilt houden
  Accepteer de voorwaarden (1) of geef aan dat je later wilt worden herinnerd aan de verlenging (2)
 4. Staptekst

  Tot slot wordt je gevraagd wat meer te vertellen over je ervaring met Creative Cloud.

  Enquêtevenster
  Geef je vaardigheidsniveau aan

  Veel plezier met je software!

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid