Tips voor het oplossen van problemen en help

Acrobat Pro DC of Standard DC downloaden via de downloadwebsite voor Adobe-apps. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord om de download te voltooien. Voor installatie-instructies raadpleegt u Een Adobe Acrobat DC-abonnement downloaden en installeren.

Leer meer over downloadproblemen oplossen voor Acrobat.

Ja! Een proefversie van Acrobat downloaden via de website van de Acrobat Pro DC-proefversie. Meld u aan met een Adobe ID en -wachtwoord om een proefversie te downloaden. Voor gedetailleerde instructies zie De proefversie van Adobe Acrobat Pro DC downloaden en installeren.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

U kunt Acrobat op maximaal twee computers installeren. Als u het op een derde computer wilt installeren, moet u het eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Kies Help > Aanmelden/Afmelden. Voor meer informatie leest u Acrobat DC op een nieuwe computer installeren en gebruiken.

Meld u aan bij uw Adobe-account. Selecteer onder de sectie Wachtwoord de optie Wijzigen voor Huidig wachtwoord en volg de instructies op het scherm.

Bent u uw wachtwoord vergeten? Lees hoe u het opnieuw instelt.

Uw proefversie omzetten in een betaald abonnement is eenvoudig. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken en te starten.

Kennismaken met de Acrobat DC-interface. Leer hoe u eenvoudig het juiste gereedschap kunt vinden en vrijwel elke taak kunt voltooien met uw PDF's met behulp van het Acrobat Gereedschapscentrum.

Volg de stappen in dit artikel voor het oplossen van afdrukproblemen bij PDF-bestanden.

Er zijn veel factoren waardoor een PDF-bestand niet kan worden geopend. Om de hoofdoorzaak van dit probleem op te sporen, zie Kan PDF-bestand niet openen.

Er zijn veel factoren waardoor een u PDF-bestand niet kan kunt bewerken. Zie de hubpagina van de Help PDF bewerken voor informatie over het bewerken van een PDF.

Veel webbrowsers, zoals Chrome, Firefox en Safari, maken nu gebruik van hun eigen PDF-viewer in plaats van de Adobe PDF-invoegtoepassing. Voor de beste resultaten configureert u uw browser voor gebruik van de Adobe PDF-invoegtoepassing om PDF-bestanden online te openen. Voor het oplossen van de meest voorkomende weergaveproblemen met PDF-bestanden volgt u de stappen in Problemen met het weergeven van PDF-bestanden op het web oplossen.

Windows 10 gebruikt Microsoft Edge voor het openen van PDF-bestanden. Leer in plaats daarvan meer over Acrobat of Reader de standaardeigenaar van PDF-bestanden maken.