Leren en ondersteuning voor Adobe Media Server

Tips voor het oplossen van problemen en help

Volg deze stapsgewijze instructies om Adobe Media Server op Windows of Linux te installeren. Voor meer informatie, zoals hoe u een installatie verifieert, raadpleegt u deze volledige lijst met installatieartikelen.

Ja. U kunt een gratis Adobe Media Sever-proefversie van 30 dagen voor Windows of Linux downloaden.

U vindt de nieuwste updates voor Adobe Media Server op de Adobe Media Server-pagina met updates. Voor hulp bij een upgrade leest u De upgrade van Adobe Media Server voorbereiden.

In deze configuratie- en beheergids vindt u allerlei informatie, van het implementeren en configureren van de server tot de beheerconsole gebruiken.

Raadpleeg het volgende artikel over Adobe Media Server-poortvereisten. U vindt extra informatie in Poorten en firewalls | Flash Media Server.

Als u verbinding wilt maken met de beheerconsole, moet u toegang hebben tot de beheerserver, die standaard op poort 1111 is geïnstalleerd.

Kom te weten hoe u inhoudsbeveiliging voor HDS en HLS configureert.

U kunt externe verificatie in de SWF-bestanden aan clientzijde opnemen. Kom meer te weten in Gebruikers verifiëren en Clients verifiëren.

Kom te weten hoe u live media streamt via RTMP in deze korte tutorial. Voor informatie over het streamen van live media via HTTP leest u Live media streamen (HTTP) en Dynamisch streamen (HTTP) en live streamen (HTTP) via AMS configureren.

Zie Help bij Adobe Media Server op AWS voor informatie om aan de slag te gaan, nuttige artikelen, tutorials en aanvullende bronnen.

Kom meer te weten over het ActionScript aan serverzijde, waaronder informatie over API's, objectklassen, algemene functies en meer.

U kunt op de Adobe Media Server Administration-app een veilig wachtwoord voor de beheerdersaccount instellen. Kom meer te weten over het instellen van beheerders- en gebruikerswachtwoorden.

Kom te weten hoe u problemen oplost met het streamen van media via HTTP, RTMP en RTMFP.

Probeer het beheerderswachtwoord opnieuw in te stellen. Hiermee kunt u soms aanmeldingsproblemen oplossen.

Gebruik deze probleemoplossingsgids om crashes op te lossen.

Video wordt haperend afgespeeld wanneer de audio is gedempt en geaggregeerde berichten zijn geactiveerd. Kom te weten hoe u problemen met realtimevideo die haperend afspeelt, oplost.

Community

Meedoen aan de conversatie.