Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden en installeren

Hoe installeer ik Adobe Media Server?

Volg deze stapsgewijze instructies om Adobe Media Server op Windows of Linux te installeren. Voor meer informatie, zoals hoe u een installatie verifieert, raadpleegt u deze volledige lijst met installatieartikelen.

Kan ik een proefversie van Adobe Media Server downloaden?

Ja. U kunt een gratis Adobe Media Sever-proefversie van 30 dagen voor Windows of Linux downloaden.

Waar kan ik de nieuwste update vinden?

U vindt de nieuwste updates voor Adobe Media Server op de Adobe Media Server-pagina met updates. Voor hulp bij een upgrade leest u De upgrade van Adobe Media Server voorbereiden.

Configuratie

Waar vind ik algemene configuratiehulp?

In deze configuratie- en beheergids vindt u allerlei informatie, van het implementeren en configureren van de server tot de beheerconsole gebruiken.

Ik heb informatie nodig over de juiste poortconfiguratie.

Raadpleeg het volgende artikel over Adobe Media Server-poortvereisten. U vindt extra informatie in Poorten en firewalls | Flash Media Server.

Hoe krijg ik toegang tot de beheerconsole?

Als u verbinding wilt maken met de beheerconsole, moet u toegang hebben tot de beheerserver, die standaard op poort 1111 is geïnstalleerd.

Hoe kan ik mijn streaming-inhoud beschermen?

Kom te weten hoe u inhoudsbeveiliging voor HDS en HLS configureert.

Hoe kan ik Adobe Media Server configureren om LDAP-verificatie te gebruiken?

U kunt externe verificatie in de SWF-bestanden aan clientzijde opnemen. Kom meer te weten in Gebruikers verifiëren en Clients verifiëren.

Algemene taken

Hoe kan ik een live mediastream publiceren?

Kom te weten hoe u live media streamt via RTMP in deze korte tutorial. Voor informatie over het streamen van live media via HTTP leest u Live media streamen (HTTP) en Dynamisch streamen (HTTP) en live streamen (HTTP) via AMS configureren.

Ik heb hulp nodig bij het gebruik van Adobe Media Server op Amazon-webservices.

Zie Help bij Adobe Media Server op AWS voor informatie om aan de slag te gaan, nuttige artikelen, tutorials en aanvullende bronnen.

Ik heb hulp nodig bij het gebruik van het ActionScript aan serverzijde.

Kom meer te weten over het ActionScript aan serverzijde, waaronder informatie over API's, objectklassen, algemene functies en meer.

Hoe stel ik een veilig beheerderswachtwoord in?

U kunt op de Adobe Media Server Administration-app een veilig wachtwoord voor de beheerdersaccount instellen. Kom meer te weten over het instellen van beheerders- en gebruikerswachtwoorden.

Hoe weet ik of mijn server media goed streamt?

Veelvoorkomende problemen

Waar kan ik hulp krijgen bij problemen met streaming media?

Kom te weten hoe u problemen oplost met het streamen van media via HTTP, RTMP en RTMFP.

Mijn webconsole wordt vergrendeld. Wat moet ik doen?

Probeer het beheerderswachtwoord opnieuw in te stellen. Hiermee kunt u soms aanmeldingsproblemen oplossen.

Mijn verbindingen worden niet tot stand gebracht. Help!

Hoe kan ik een crash oplossen?

Gebruik deze probleemoplossingsgids om crashes op te lossen.

Waarom speelt mijn realtime video haperend af?

Video wordt haperend afgespeeld wanneer de audio is gedempt en geaggregeerde berichten zijn geactiveerd. Kom te weten hoe u problemen met realtimevideo die haperend afspeelt, oplost.