Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden & Installeren

Hoe kan ik After Effects downloaden en installeren?

U kunt After Effects uit de Creative Cloud-toepassingencatalogus downloaden. Meld u aan met uw Adobe ID en wachtwoord om de download te voltooien. Zie Uw Creative Cloud-apps downloaden voor meer informatie, zoals voor het installeren van oudere versies of het controleren op updates.

Waarom wordt After Effects niet geïnstalleerd?

Voor oplossingen bij de fout 'installatie mislukt', zie Fout: 'Installatie mislukt' Creative Cloud-desktopapp. Zie de Gids voor het oplossen van download- en installatieproblemen als u problemen hebt met downloaden, installeren of bijwerken.

Kan ik een proefkopie van After Effects downloaden?

Ja! U kunt proefversies van Creative Cloud-toepassingen downloaden uit de Creative Cloud-toepassingencatalogus. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord op en meld u opnieuw aan om een proefversie te downloaden. Zie voor meer instructies Een Creative Cloud-proefkopie downloaden en installeren.

Hoe kan ik mijn Adobe ID of -wachtwoord ophalen?

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Kan ik After Effects op een andere computer installeren?

Vervolgens kunt u After Effects en andere Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u deze eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Kom meer te weten over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-apps.

Accountbeheer

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord.Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Hoe kan ik mijn creditcardgegevens wijzigen?

Hoe kan ik mijn abonnement bijwerken of wijzigen?

Het is heel eenvoudig om van Creative Cloud-abonnement te wisselen. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken of te wijzigen.

Mijn proefversie verloopt binnenkort. Hoe kan ik deze omzetten?

Uw proefversie omzetten in een betaald abonnement is eenvoudig. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken en te starten.

Hoe kan ik annuleren en wat er gebeurt er dan met mijn bestanden?

Als u uw abonnement annuleert, hebt u nog steeds toegang tot Creative cloud-lidmaatschap gratis voordelen en eventuele bestanden die u aan uw apparaat hebt opgeslagen. U hebt geen toegang tot toepassingen of de meeste services en uw cloudopslag wordt tot 2 GB worden verkleind. Kom meer te weten over het annuleren van uw Creative Cloud-abonnement en de Adobe-abonnementsvoorwaarden.

Technieken

Kan ik schokkerig, handheld beeldmateriaal repareren?

Ja. Gebruik het Warp Stabiliser VFX effect om automatisch schokkerige opnames te stabiliseren. Voor stapsgewijze instructies raadpleegt u Schokkerig beeldmateriaal stabiliseren.

Hoe maak ik een realistische beweging?

Een realistische beweging is meer dan het simpelweg verplaatsen van een voorwerp. In deze korte videoserie leert u hoe u speciale effecten toevoegt om bewegingen te vervagen, kleur en schaduwen te verbeteren en camerabeweging te simuleren.

Hoe kan ik een personage synchroon mijn dialoog animeren?

Adobe Character Animator legt gezichtsuitdrukkingen en beweging van uw webcam vast en animeert een personage op basis van uw handelingen. Zie de Character Animator-handleiding voor meer informatie.

Hoe kan ik live tekst animeren voor een titel?

Leer de basisbeginselen van het toevoegen van animatie aan tekst in After Effects in deze driedelige videotutorial, genaamd Animaties toevoegen aan een logo voor video.

Hoe geef ik beeldmateriaal weer binnen een object?

U maskeert een object zodat er ander beeldmateriaal in kan worden weergegeven. Zie dit artikel voor meer informatie over het maken van vormen en maskers.

Problemen bij exporteren

Waarom is mijn videobestand zo groot? Waarom wordt het zo slecht afgespeeld?

Wanneer u een film rendert en exporteert, maken de standaardinstellingen niet-gecomprimeerde bestanden of gecomprimeerde bestanden zonder verlies aan. Dergelijke bestanden zijn heel groot en zijn bedoeld voor het post-productiewerk, niet om af te spelen. Voor probleemloos afspelen op uw computer, comprimeert u het bestand. Meer informatie over coderings- en compressieopties voor film.

Waarom zijn niet alle QuickTime codecs beschikbaar?

QuickTime bevat een voorkeur voor het coderen van verouderde codecs. Als de instelling niet is ingeschakeld, zijn sommige codecs niet beschikbaar in After Effects. Leer hoe u de QuickTime-voorkeuren instelt in dit artikel: Enkele QuickTime codecs ontbreken in After Effects.

Welke instellingen gebruik ik om te exporteren naar YouTube of Vimeo?

Met Adobe Media Encoder kunt u tegelijkertijd renderen en uploaden naar YouTube en Vimeo, Creative Cloud en FTP-sites.Verzend uw After Effects-compositie rechtstreeks naar Media Encoder met Compositie > Toevoegen aan Adobe Media Encoder-wachtrij. Voor meer informatie, zie Publiceren naar YouTube en Vimeo.

Hoe kan ik exporteren naar H.264-, MPEG -2- of WMV-indelingen?

Gebruik Adobe Media Encoder om te exporteren naar dergelijke indelingen. Verzend uw After Effects-compositie rechtstreeks naar Media Encoder met Compositie > Toevoegen aan Adobe Media Encoder-wachtrij. Zie voor meer informatie Video's van H.264-, MPEG -2- en WMV-bestanden maken.

Hoe maak ik video voor Flash Player?

Gebruik Adobe Media Encoder om te exporteren naar H.264 (.mp4), de indeling die wordt aanbevolen door het team van Adobe Flash. Verzend uw After Effects-compositie rechtstreeks naar Media Encoder met Compositie > Toevoegen aan Adobe Media Encoder-wachtrij. Zie voor meer informatie Video's van H.264-, MPEG -2- en WMV-bestanden maken.

Veelvoorkomende problemen

Wat voor gevolgen heeft het stopzetten van ondersteuning voor QuickTime 7-indelingen en -codecs voor After Effects?

Adobe streeft er voortdurend naar gelijke tred te houden met de modernste workflows, ondersteuningsformaten en codecs die algemeen worden gebruikt in de professionele film- en video-industrie. Adobe heeft daarom besloten de ondersteuning voor QuickTime 7-indelingen en -codecs te beëindigen. Lees het artikel QuickTime 7-ondersteuning is beëindigd voor antwoorden.

Waarom krijg ik een QuickTime-fout?

Problemen met QuickTime kennen vele oorzaken. Zoek oplossingen in QuickTime-fouten oplossen.

Waarom krijg ik een fout over het converteren van Unicode-tekens?

U hebt een taalversie van After Effects die niet overeenkomt met de besturingssysteemtaal. Vind antwoorden in dit artikel: Fout “Kan geen Unicode-tekens converteren”.

Mijn evaluatieversie van After Effects is verlopen. Maar ik kan nog steeds Bewegende afbeeldingensjablonen weergeven?

U kunt uw Bewegende afbeeldingensjablonen blijven weergeven, zelfs nadat uw proefversie is verlopen. Zie Veelgestelde vragen over Bewegende afbeeldingensjablonen voor meer informatie.

Waarom krijg ik de fout dat After Effects het lettertypewoordenboek niet kan lezen bij het starten?

Als u de computer opnieuw hebt gestart en de waarschuwing zich blijft voordoen, kunt u de oplossingen vinden in dit artikel Fout 'Het lettertypewoordenboek kan niet worden gelezen'.

Waarom krijg ik de fout dat After Effects geen geheugen kan toewijzen?

Wanneer u After Effects uitvoert, kunnen berichten zoals 'Kan 0,000 MB van geheugen niet toewijzen' of 'Kan 0,002 MB van geheugen niet toewijzen' verschijnen. Raadpleeg het artikel Kan geen geheugen toewijzen voor antwoorden.

Community

Meedoen aan de conversatie.