Leren en ondersteuning voor Adobe Document Cloud

Acrobat

Vind antwoorden, tutorials en stapsgewijze instructies.

Acrobat

Adobe Sign

Vind antwoorden, zelfstudies en stapsgewijze instructies.

Adobe Sign

Acrobat Reader

Vind antwoorden en stapsgewijze instructies.

Acrobat Reader

Admin-bronnen:  Bedrijven   |    Onderwijs


Tips voor het oplossen van problemen en Help

Acrobat Pro of Standard downloaden via de downloadwebsite voor Adobe-apps. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord en voltooi de download. Voor installatie-instructies raadpleegt u Een Adobe Acrobat-abonnement downloaden en installeren.

Kom meer te weten over het oplossen van problemen bij het download voor Acrobat.

Ja! Een proefversie van Acrobat downloaden via de website met de Acrobat Pro-proefversie. Meld u aan met een Adobe ID en -wachtwoord om een proefversie te downloaden. Voor gedetailleerde instructies raadpleegt u De proefversie van Adobe Acrobat Pro downloaden en installeren.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en bij het aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

U kunt Acrobat op maximaal twee computers installeren. Als u het op een derde computer wilt installeren, moet u zich eerst afmelden op een van uw vorige computers. Kies Help > Aanmelden/Afmelden. Voor meer informatie leest u Acrobat op een nieuwe computer installeren en gebruiken.

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Uw proefversie omzetten in een betaald abonnement is eenvoudig. Volg deze stapsgewijze instructie om uw abonnement bij te werken en te starten.

pictogram account

Nog hulp nodig? Hier vindt u meer informatie over accounts, facturering en abonnementen.

Kennismaken met de Acrobat-interface. Kom te weten hoe u met behulp van het Acrobat Gereedschapscentrum de juiste tool vindt en vrijwel elke taak kunt voltooien met uw PDF's.

Volg de stappen in dit artikel voor het oplossen van afdrukproblemen bij PDF-bestanden.

Er zijn veel factoren waardoor een PDF-bestand niet kan worden geopend. Om de hoofdoorzaak van dit probleem op te sporen, zie Kan PDF-bestand niet openen.

Voor het oplossen van de meest voorkomende weergaveproblemen bij PDF-bestanden volgt u de stappen in Problemen met het weergeven van PDF-bestanden op het web oplossen.

Veel webbrowsers, zoals Chrome, Firefox en Safari, maken nu gebruik van hun eigen PDF-viewer in plaats van de Adobe PDF-plug-in. Voor de beste resultaten configureert u uw browser voor gebruik van de Adobe PDF-plug-in om PDF-bestanden online te openen.

Document Cloud bestaat uit Acrobat en Adobe Sign, evenals mobiele en webapps. Met de mobiele app van Acrobat Reader kunt u PDF-documenten rechtstreeks op uw telefoon of tablet maken, bewerken, opmerkingen toevoegen en ondertekenen. En met de webapps van Document Cloud kunt u met PDF-bestanden werken en elektronische handtekeningen beheren vanuit een browser op elke computer. Zie Veelgestelde vragen over Adobe Document Cloud voor meer details.

Kies Home > Document Cloud in Acrobat of Reader. U kunt uw bestanden ook op het web oproepen en gebruikmaken van andere Document Cloud-tools. Ga naar https://documentcloud.adobe.com. Meld u aan met uw Adobe ID (meestal uw e-mailadres) en uw wachtwoord. Voor meer informatie raadpleegt u Waar zijn mijn bestanden?.

Via de Document Cloud-website hebt u toegang tot veel favoriete Acrobat-tools op het web. Maak, organiseer, deel en bewaar uw PDF-bestanden. Kom meer te weten in de tutorial Online met PDF-bestanden werken.

Kom te weten hoe u anderen documenten kunt laten ondertekenen met behulp van de tool Invullen en ondertekenen vanaf uw desktop, browser of mobiele telefoon.

Kom te weten hoe u in één stap een gescand document naar een bewerkbaar PDF-bestand converteert. Met de webtool Acrobat Export PDF kunt u een gescand PDF-bestand rechtstreeks naar een Word-, Excel- of RTF-bestand exporteren. Zie OCR gebruiken in Adobe Acrobat Export PDF.

downloadpictogram

Nog hulp nodig? Vind meer download- en installatieoplossingen