Leren en ondersteuning voor Adobe Photoshop Camera

Tips voor het oplossen van problemen en help

U kunt de app downloaden via de website of rechtstreeks vanuit de App Store en Play Store. Meld u aan bij uw Adobe-account als u daarom wordt gevraagd. Klik vervolgens op Downloaden of Installeren voor uw app. Zie Uw Creative Cloud-apps downloaden voor meer informatie.

Raadpleeg deze Gids voor het oplossen van download- en installatieproblemen wanneer u problemen hebt met het downloaden, installeren of bijwerken.

Ja! U kunt proefversies van Creative Cloud-apps, waaronder Photoshop Camera, downloaden uit de Creative Cloud-toepassingencatalogus. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord op en meld u opnieuw aan om een proefversie te downloaden. Zie voor meer instructies Een Creative Cloud-proefkopie downloaden en installeren.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Ja. U kunt Photoshop Camera op meerdere apparaten installeren en gebruiken. De activering is echter beperkt tot twee apparaten per persoon die is gekoppeld aan het lidmaatschap (één iOS- en één Android-apparaat). Als u de software op een derde apparaat wilt installeren, moet u deze eerst deactiveren op een van de vorige apparaten. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-apps.

Meld u aan bij uw Adobe-account. Klik vervolgens op Wijzigen voor Huidig wachtwoord en volg de instructies op het scherm. Bent u uw wachtwoord vergeten? Kom te weten hoe u het opnieuw instelt en wijzigt.

Het is heel eenvoudig om van Creative Cloud-abonnement te wisselen. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken of te wijzigen.

Photoshop Camera is een gratis toepassing. Extra opslag is alleen beschikbaar via in-app-aankopen op iOS.

Als u uw abonnement annuleert, hebt u nog steeds toegang tot Creative cloud-lidmaatschap gratis voordelen en eventuele bestanden die u aan uw apparaat hebt opgeslagen. U hebt geen toegang tot toepassingen of de meeste services en uw cloudopslag wordt tot 2 GB worden verkleind. Kom meer te weten over het annuleren van uw Creative Cloud-abonnement en de Adobe-abonnementsvoorwaarden.

Ja. Photoshop Camera is beschikbaar op Android 

Ga naar Systeemvereisten | Photoshop Camera voor de lijst met alle apparaten die Photoshop Camera ondersteunen.

Ja, u kunt Photoshop Camera op uw iPad gebruiken. Voor de beste resultaten is het echter raadzaam om Photoshop Camera op een smartphone te gebruiken.

Ja. U kunt Photoshop Camera op meerdere apparaten installeren en gebruiken. De activering is echter beperkt tot twee apparaten per individu dat is gekoppeld aan het lidmaatschap. Als u de software op een derde apparaat wilt installeren, moet u deze eerst deactiveren op een van de vorige apparaten.

Meer informatie over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-apps.