U hebt mogelijk toegang nodig tot de inhoud van de bibliotheekmap van de gebruiker om problemen met uw Adobe-toepassingen op te lossen. De bibliotheekmap van de gebruiker is standaard verborgen in macOS X 10.7 en latere versies. Gebruik een van de volgende methoden om de inhoud van de gebruikersbibliotheek zichtbaar te maken.

Methode 1

1. Navigeer in de Finder naar Ga > Ga naar map.

2. Typ ~/Library in het dialoogvenster Ga naar map.

3. Klik op Ga.

Methode 2

Houd de Alt-toets (Optie) ingedrukt wanneer u het Ga-menu gebruikt. De gebruikersbibliotheekmap bevindt zich onder de basismap van de huidige gebruiker.

Opmerking: nadat u de bibliotheekmap hebt geopend, kunt u het bibliotheekpictogram van boven aan het venster naar het dock, de zijbalk of de werkbalk slepen zodat de map gemakkelijk toegankelijk is.

Aanvullende informatie

Lees 18 ways to view the ~/Library folder in Lion and Mountain Lion voor meer informatie, uitleg en suggesties.