Op hoeveel computers mag ik Creative Cloud-toepassingen installeren, activeren en gebruiken?

Installeren

U kunt Creative Cloud-toepassingen op meerdere computers installeren, ongeacht het besturingssysteem.

Activeren

U kunt Creative Cloud op maximaal twee computers activeren.

Segmenten

U mag de software op één computer tegelijk gebruiken.

Zie voor meer informatie de gebruiksvoorwaarden

Creative Cloud - aantal computers
Installeren: op een of meer computers of apparaten. Activeren: op maximaal 2 computers. Gebruiken: op één computer of apparaat tegelijk

Ik heb Creative Cloud op twee computers geactiveerd. Hoe kan ik de toepassing op een andere computer activeren?

U kunt uw individuele Creative Cloud-abonnement op maximaal twee computers tegelijk activeren. Ga daarom als volgt te werk om Creative Cloud op een andere computer te activeren:

1. Meld u af om Creative Cloud op een van de twee computers te deactiveren.
  2. Meld u aan om Creative Cloud op de nieuwe computer te activeren.

Deze stappen worden beschreven in de volgende secties.

Afmelden om Creative Cloud op een van de twee computers te deactiveren

U kunt Creative Cloud als volgt op een computer deactiveren:

• Meld u af bij de Creative Cloud-desktopapp of een Creative Cloud-app.Voor informatie over hoe u zich afmeldt, leest u Afmelden bij Creative Cloud.
  • U kunt zich ook afmelden bij Creative Cloud door een apparaat te deactiveren via uw accountpagina op adobe.com. Dit is een nuttige optie wanneer u geen toegang tot uw vorige computer of apparaat hebt.
    Voor informatie over hoe u een apparaat deactiveert via uw accountpagina op Adobe.com leest u Afmelden via accountpagina.

Aanmelden om Creative Cloud op de nieuwe computer te activeren

Eerst downloadt en installeert u Creative Cloud-desktoptoepassing op de nieuwe computer, zoals wordt uitgelegd in de volgende sectie. Meld u daarna gewoon aan bij Creative Cloud vanaf die computer.

Voor meer informatie over aanmelden bij Creative Cloud leest u Aanmelden bij Creative Cloud.

Hoe kan ik Creative Cloud-apps installeren en gebruiken op een nieuwe computer?

Voor informatie over het installeren en gebruiken van Creative Cloud-apps op een nieuwe computer, leest u Hoe kan ik Creative Cloud-apps installeren en gebruiken op een nieuwe computer?