Met uw individuele Creative Cloud-licentie kunt u uw apps op meerdere computers installeren en op twee apparaten activeren (inloggen), maar u kunt ze slechts op één computer tegelijk gebruiken.
Creative Cloud - aantal computers
Installeren: op een of meer computers of apparaten. Activeren: op maximaal 2 computers. Gebruiken: op één computer of apparaat tegelijk

Installeren

U kunt Creative Cloud-toepassingen op meerdere computers installeren, ongeacht het besturingssysteem.

Activeren

U kunt Creative Cloud op maximaal twee computers activeren.

Segmenten

U mag de software op één computer tegelijk gebruiken.

Zie voor meer informatie de gebruiksvoorwaarden

Apps op een nieuwe computer installeren

Voor informatie over het installeren en gebruiken van Creative Cloud-apps op een nieuwe computer, leest u Hoe kan ik Creative Cloud-apps installeren en gebruiken op een nieuwe computer?

Apps op een andere computer activeren

U kunt uw individuele Creative Cloud-abonnement op maximaal twee computers tegelijk activeren. Zie Adobe Creative Cloud-apps activeren en deactiveren voor instructies.

Apps activeren als deze al op twee computers zijn geactiveerd

Als u uw individuele Creative Cloud-abonnement al op twee computers hebt geactiveerd, moet u dit eerst op een van de systemen deactiveren.

1. Meld u af om Creative Cloud op een van de twee computers te deactiveren.
  2. Meld u aan om Creative Cloud op de nieuwe computer te activeren.

Zie Adobe Creative Cloud-apps activeren en deactiveren voor instructies.

Apps deactiveren als computer niet beschikbaar is

Als u geen toegang hebt tot de vorige computer, kunt u deze via uw accountpagina deactiveren. Zie 'Deactiveren via Adobe.com' in Adobe Creative Cloud-apps activeren en deactiveren voor instructies.