UserVoice gebruiken om nieuwe functies aan te vragen en fouten te melden

Adobe ontvangt graag feedback van gebruikers en heeft de volgende UserVoice-sites geïmplementeerd om functieverzoeken en foutrapporten te verzamelen.

Opmerking: Alle feedback die u Adobe geeft, is optioneel, en u geeft Adobe het recht om uw feedback zonder beperkingen te gebruiken. Het gebruik van UserVoice moet aan de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van Adobe voldoen.

Is er een verschil tussen de Adobe Support Community en UserVoice?

Via de Adobe Support Community kunt u in contact treden met andere Adobe-gebruikers en -professionals voor uitleg van bestaande functies en workflows. Ze kunnen u ook helpen met tips en trucs om uw taken efficiënter uit te voeren.

UserVoice is een extern platform voor klanten om functieverzoeken en foutrapporten bij de productteams voor klanten in te dienen.

Zinvolle feedback indienen met behulp van UserVoice

Volg de onderstaande instructies wanneer u Adobe feedback geeft met functieverzoeken en foutrapporten. Als u naar eerder ingediende verzoeken wilt zoeken, voert u de trefwoorden in het tekstveld voor de indieningstitel in.

Voorkom dat u dubbele verzoeken post. Upvote een soortgelijk verzoek dat een andere gebruiker heeft ingediend en voeg uw opmerkingen toe.

Bij het indienen van een verzoek om een nieuwe functie

 1. Geef een korte, duidelijke beschrijving wanneer u een nieuw idee invoert.

 2. Selecteer de meest toepasselijke categorie in de vervolgkeuzelijst Categorie. Dit stelt Adobe in staat uw bijdrage sneller te categoriseren, evalueren en beantwoorden.

 3. Voeg een beschrijving toe met het type gebruiker (bijvoorbeeld editor, ontwerper, fotograaf, enzovoort) en de gevraagde functie.

 4. Vermeld alle specifieke workflows of hardwareconfiguraties die van toepassing zijn.

 5. Voeg een afbeelding of een korte video toe om het verzoek inzichtelijker te maken.

Bij het melden van een fout

 1. Selecteer de meest toepasselijke categorie in de vervolgkeuzelijst Categorie. Dit stelt Adobe in staat uw bijdrage sneller te categoriseren, evalueren en beantwoorden.

 2. Geef een gedetailleerde samenvatting van het probleem. Zo is "Premiere Pro crasht vaak" niet genoeg. "Telkens wanneer ik in een tijdlijn op een clip klik met het effectvenster geopend, crasht Premiere Pro" is nuttiger.

 3. Geef een gedetailleerde uitleg van het gewenste gedrag of resultaat en het waargenomen gedrag of resultaat.

 4. Geef aan hoe vaak het probleem zich voordeed.

 5. Geef op welke versie van de toepassing u gebruikt (kopieer het versienummer uit het vak Over van het product), evenals die van alle relevante toepassingen van derden.

 6. Geef details over het systeem waarop de software draait, zoals, hardwaremodel, besturingssysteem en versie.

 7. Geef stapsgewijze instructies om het probleem te repliceren (screenshots of een schermopname). Als u geen exacte instructies kunt geven, wees dan zo gedetailleerd mogelijk.

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online