Fout, "De bewerking kan niet worden voltooid" bij het toevoegen van bestanden aan Creative Cloud-opslag met behulp van Finder-sneltoetsen

Wanneer u bestanden aan de Creative Cloud-bestandsopslag toevoegt door ze naar de Creative Cloud-map sneltoetsen in de sectie Favorieten van Finder te slepen, krijgt u de fout "De bewerking kan niet worden voltooid".

Oplossing

1. Sluit het dialoogvenster "De bewerking kan niet worden voltooid" door te klikken op OK in het foutenvenster. Mogelijk moet u meerdere keren klikken.

2. Sluit de Creative Cloud-toepassing af met de optie Afsluiten in de Voorkeuren.

3. Start Finder opnieuw door rechts te klikken op het pictogram Finder in het Dock terwijl u de toets Option ingedrukt houdt.

4. Selecteer Opnieuw starten onderaan de pagina.

Na het opnieuw starten van Finder mag het probleem niet meer voorkomen. Adobe verontschuldigt zich voor alle ongemakken die ontstaan met betrekking tot de fout.Onze techniekgroep is zich bewust van het probleem, en is van plan om het in een toekomstige update te verhelpen.

Als u problemen blijft ondervinden met het uploaden van bestanden, kunt u een andere methode proberen, zoals de bestanden openen en direct plaatsen in de Creative Cloud Files-map.