Adobe raadt aan dat u de website bezoekt met een moderne mobiele of webbrowser.Voor desktopbrowsers kunt u de ook de nieuwste Adobe Flash Player installeren voor de volledige ervaring.

Dit document geeft informatie over de systeemvereisten voor het weergeven en downloaden van inhoud op de Adobe-website.

Browservereisten

Adobe.com ondersteunt vele populaire mobiele en webbrowsers. Het grootste deel van de site is geschreven in HTML5 en CSS3. Dit wordt door de meeste moderne browsers ondersteund. Voor de beste ervaring met de Adobe-website moet u naar de nieuwste versie van een van de volgende browsers upgraden:

• Microsoft Internet Explorer 11 of de nieuwste Microsoft Edge-browser
  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Apple Safari voor OS X en iOS

De Adobe-website biedt geen volledige ondersteuning meer voor Microsoft Internet Explorer (IE) 10 en eerdere browserversies van IE. U kunt een upgrade van IE naar een nieuwere versie overwegen of een van de andere hierboven genoemde browsers gebruiken.

Voor iOS ondersteunt adobe.com Safari 9 en later. Voor Android biedt adobe.com geen volledige ondersteuning voor de eerdere versies van de standaard Webkit-browser. Als u problemen ondervindt, kunt u overwegen om de Chrome-browser voor mobiele apparaten te gebruiken.

Downloadvereisten

Voor gedetailleerde richtlijnen en instructies, zie Help bij downloaden en installeren. Voor bepaalde downloadfuncties van adobe.com moet mogelijk JavaScript worden ingeschakeld in de browser. Voor gebruikers van Internet Explorer moeten mogelijk ook ActiveX-besturingselementen worden ingeschakeld. Raadpleeg de Help-documentatie van uw browser voor meer informatie.

Overige vereisten

JavaScript

Adobe.com gebruikt JavaScript voor vele functies. Schakel JavaScript in uw browser in. Raadpleeg de Help-sectie van uw browser voor informatie als u deze instelling wilt wijzigen.

Cookies

Voor sommige functies van adobe.com, zoals selectie van regio en aanmelding, moeten browsercookies zijn ingeschakeld. Raadpleeg de Help-sectie van uw browser voor informatie als u deze instelling wilt wijzigen. Zie Gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën voor meer informatie over de manier waarop Adobe cookies gebruikt.

Adobe Flash Player

Voor sommige functies van adobe.com is Adobe Flash Player vereist voor de beste ervaring. Stel weergavevoorkeuren in op de Adobe-website om Adobe Flash-inhoud weer te geven. Hebt u uw voorkeuren ingesteld om alleen de HTML-versie weer te geven, dan ziet u de Flash-inhoud niet op delen van de Adobe-website.

U kunt uw weergavevoorkeuren verwijderen en Flash-inhoud op de Adobe-website toestaan door op Uw weergavevoorkeuren verwijderen te klikken.