Word een Adobe Certified Professional

Word een Adobe Certified Professional om uw vaardigheden in de kijker te zetten en de geloofwaardigheid van uw portfolio een boost te geven.

logo

Adobe is verheugd nieuwe certificeringen aan te kondigen voor Premiere Pro en After Effects.

  • De certificering Adobe Certified Professional is een branchebreed erkend blijk van bekwaamheid in Creative Cloud-software dat wordt behaald door middel van strenge live-examens in de app.
  • Met de titel Adobe Certified Professional kunnen ontwerpers vol vertrouwen aantonen dat ze over de vaardigheden en kennis beschikken om de krachtige toolset optimaal in een van deze toepassingen te gebruiken en daarmee aan de eisen van veelzijdige contentcreatie voldoen.
  • Voor freelancers, creatief medewerkers in vaste dienst of organisaties die op zoek zijn naar expertise in videobewerking, motion design of visuele effecten, kan de certificering Adobe Certified Professional het verschil maken.

Exclusieve vroege toegang krijgen

  • De Adobe Certified Professional-examens zijn er alleen voor Premiere Pro en After Effects. Deze voorvertoning is alleen beschikbaar voor experts in video en motion design en uitsluitend verkrijgbaar via de partnership van Adobe met Future Media Concepts, een door Adobe geautoriseerde aanbieder van trainingen. De examens worden online beschikbaar gesteld met toezicht op afstand.
  • Andere Adobe Certified Professional-examens van Creative Cloud, zoals voor Photoshop en Illustrator, worden in juni 2021 uitgebracht. Deze kunnen online maar ook in persoon in testcentra worden afgenomen.

Veelgestelde vragen

Om de certificering Adobe Certified Professional te verkrijgen, moet u een 50 minuten durend examen afleggen, waarin u wordt getest op bekendheid met de functies en mogelijkheden van kernproducten, veelgebruikte workflows, algemeen projectbeheer en fundamentele concepten in de branche. 

Bij de examens wordt gebruikgemaakt van live-taken in de app en bepaalde respons-items die zijn ontwikkeld door experts in de branche, docenten en gespecialiseerde Certiport-testontwerpers. Succesvolle kandidaten hebben over het algemeen minstens 150 uur training achter de rug en praktische ervaring met de toepassing.

Bekijk ter voorbereiding de doelstellingen van het examen:

Ga naar Future Media Concepts om u aan te melden voor een examen en profiteer van de optionele training door video-experts om u voor te bereiden op de certificering. 

Personen met de kwalificerende certificering als Adobe Certified Associate ontvangen de nieuwe titel Adobe Certified Professional in juni 2021. 

Expertise in Premiere Pro en After Effects is in alle sectoren gevraagd. Werkgevers en klanten zijn op zoek naar creatief talent met de technische kennis en ambitie om hun complete contentcreatie te verzorgen.

Adobe Certified Professionals onderscheiden zich van de rest, omdat ze bewezen hebben over deze felbegeerde vaardigheden te beschikken door een certificering te behalen. Opdrachtgevers hebben vertrouwen in hun effectieve omgang met 's werelds krachtigste tools voor videobewerking en bewegende beelden.

Certificeringen geven ontwerpers meer zichtbaarheid, geloofwaardigheid en vertrouwen en zijn ook een hulpmiddel voor organisaties om benodigde talenten te vinden en te trainen.

Nadat u bent geslaagd voor het examen, krijgt u een certificaat, een digitale badge en een statische badge om het behalen van deze prestatie te vermelden in uw portfolio en online-profielen.

Uw certificaat wordt beschikbaar gemaakt via Certiport.com en u ontvangt een e-mail van het badgeplatform Acclaim (admin@youracclaim.com). Volg de instructies om toegang te krijgen tot uw badges.

Als u de eerste keer niet slaagt voor uw examen, moet u 24 uur wachten om het examen opnieuw af te leggen. Als u de tweede keer niet slaagt, moet u vijf kalenderdagen wachten, voordat u het examen voor de derde of een daaropvolgende keer kunt afleggen.

De certificering Adobe Certified Professional is momenteel alleen beschikbaar voor Premiere Pro en After Effects. Meld u aan voor een thuisexamen via onze partner Future Media Concepts. 

De volgende Adobe Certified Associate-certificeringen (ACA) zijn beschikbaar via de geautoriseerde Certiport-testcentra en krijgen in juni 2021 de nieuwe titel Adobe Certified Professional.

Voor het Adobe Certified Professional-programma worden dezelfde geavanceerde live-examens in de app gebruikt als voor het Adobe Certified Associate-programma.

In juni 2021 worden alle geldige ACA-certificeringen, verworven via de live-examens in de app, automatisch omgezet in de Adobe Certified Professional-titel. Deze geldt voor de resterende duur van de driejarige kwalificatieperiode van een kandidaat.

Als uw ACA-certificering in juni 2021 afloopt of als u zich via een examen op basis van simulatie hebt gekwalificeerd (CC 2015, CS6), moet u de certificering opnieuw verwerven door middel van een live-examen in de app.

Meld u vandaag nog aan voor een Premiere Pro- of After Effects-examen bij Future Media Concepts om vroege toegang tot het Adobe Certified Professional-programma te verkrijgen.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account