In sommige gevallen loopt de toepassing vast wanneer u After Effects of Premiere Pro start.

Probleem

Toepassing loopt vast bij opstarten met de foutmelding De toepassing kan niet goed starten (0xc0000005).

Beschrijving

In sommige gevallen kan de toepassing niet goed starten wanneer u After Effects 15.1 of Premiere Pro 12.1 start.

De fout wordt weergegeven op een Windows-computer als u Intel Graphics- en NVIDIA GPU-kaarten op uw computer hebt geïnstalleerd.

Tussenoplossing

Gebruik een van de volgende opties om dit probleem op te lossen:

Optie 1:

• Selecteer Apparaatbeheer> Beeldschermadapters en schakel de NVIDIA grafische kaart uit op uw computer.
    OF
  • Ga naar het NVIDIA-configuratiescherm en wijzig de instellingen onder 3D-programma's.Selecteer Geïntegreerde graphics in Gewenste grafische processor, niet NVIDIA.
  • Werk de stuurprogramma's van Intel GPU bij via Windows-updates of via de website van de systeemfabrikant met stuurprogrammadownloads.

Optie 2

1. Verwijder Adobe After Effects 15.1 of Adobe Premiere 12.1.
  2. Start de computer opnieuw op en verwijder Adobe After Effects 15.1 of Adobe Premiere 12.1.