Van toepassing op de volgende producten Photoshop CC, Illustrator CC en InDesign CC
Versies waarop dit van invloed is Juni 2017 en later

Probleem

Met het commando Bestand > Open (Cmd + O) wordt de werkruimte Recente bestanden niet meer gestart wanneer de voorkeur Toon werkruimte Recente bestanden bij het openen van een bestand is ingeschakeld.

Tussenoplossing

U kunt een complete lijst met uw recente documenten oproepen via Bestand > Recente bestanden openen of vanaf het startscherm.

Aanvullende informatie

Toekomstige updates van deze apps kunnen verbeteringen bevatten waardoor de workflow voor recente bestanden beter wordt geïntegreerd met de kerngebruikerservaring. We werken eraan deze ervaring te optimaliseren en stellen uw geduld op prijs.