De werkruimte Recente bestanden ontbreekt

Van toepassing op de volgende producten

Adobe Photoshop, Illustrator, en InDesign

Versies waarop dit van invloed is

Juni 2017 en later

Probleem

Met het commando Bestand > Open (Cmd + O) wordt de werkruimte Recente bestanden niet meer gestart wanneer de voorkeur Toon werkruimte Recente bestanden bij het openen van een bestand is ingeschakeld.

Tussenoplossing

U kunt een complete lijst met uw recente documenten oproepen via Bestand > Recente bestanden openen of vanaf het startscherm.

Aanvullende informatie

Toekomstige updates van deze apps kunnen verbeteringen bevatten waardoor de workflow voor recente bestanden beter wordt geïntegreerd met de kerngebruikerservaring. We werken eraan deze ervaring te optimaliseren en stellen uw geduld op prijs.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online