Adobe Document Cloud biedt de volledige krachtige functionaliteit van Adobe Acrobat en Adobe PDF, plus online services voor ondertekening en goedkeuring, documentbeveiliging, tracering en publicatie.

Met Adobe Document Cloud kunt u belangrijke zakelijke documenten aanmaken, beheren, afhandelen en publiceren. Volledige PDF-oplossing voor desktop, mobiele apparaten en web Geautomatiseerde elektronische handtekeningen en goedkeuringen geïntegreerd met registratiesystemen. Vertrouwelijke informatie beheren, bijhouden en beschermen.

Acrobat DC voor personen

Aanbod van abonnementen
Adobe Acrobat Pro DCInclusief: Acrobat Pro-desktopsoftware, mobiele en webapps en alle services van Document Cloud.
Adobe Acrobat Standard DCAcrobat Standard-desktopsoftware, mobiele en webapps en een selectie Document Cloud-services.
 Desktopsoftware
Adobe Acrobat Pro DCVerkocht bij doorlopende licenties en licenties op abonnementsbasis. De doorlopende licentie omvat
Acrobat Pro-desktopsoftware en werkt met gratis Adobe Document Cloud
-services.

Adobe Acrobat Standard DCVerkocht bij doorlopende licenties en licenties op abonnementsbasis. De doorlopende licentie omvat
Acrobat Standard-desktopsoftware en werkt met gratis Adobe Document
Cloud-services.

Mobiele apps
Adobe Acrobat DCBekijk, onderteken, breng notities aan en deel pdf's en krijg toegang tot recente bestanden - gratis. Maak, bewerk, exporteer en organiseer pdf's met verschillende betaalde abonnementsservices.Gratis mobiele app. Aanvullende functies beschikbaar voor abonnees volgens de onderstaande lijst met Document Cloud-services. De functies die via de mobiele app van Acrobat DC met Document Cloud-services beschikbaar zijn, vormen een subset van de desktopfunctionaliteit.
Adobe Fill & Sign DCU kunt elk formulier snel invullen, ondertekenen en verzenden met smart autofill.Gratis mobiele app. Werkt zelfstandig of naadloos geïntegreerd met de mobiele app van Acrobat
DC.
Adobe eSign Manager DC (voorheen EchoSign for mobile)Verzend, volg en beheer ondertekende documenten vanaf elke locatie en krijg persoonlijke handtekeningen.Gratis mobiele app. Werkt zelfstandig of samen met de services Send for Signature (en
eSign). Integreert niet met de mobiele app van Acrobat DC.
 Webapp

Adobe Document Cloud (voorheen acrobat.com)Bewaar en deel bestanden gratis online. Maak, combineer, exporteer, organiseer, vul en onderteken, verzend en volg of verzend ter ondertekening met verschillende betaalde abonnementenservicen. Download desktopsoftware.Gratis webapp. Aanvullende functies beschikbaar voor abonnees op basis van de Document Cloud-services. Functies die via de
webapp beschikbaar zijn, vormen een subset van de desktopfunctionaliteit.
 Acrobat DC Document Cloud-services voor personen
Bestanden beherenBewaar en deel bestanden online. (5 GB beschikbaar, 20 GB bij abonnementen)Gratis services. Registratie vereist. Werkt met doorlopende licenties of licenties op abonnementsbasis voor Acrobat DC.(Deze services zijn ook beschikbaar voor gebruikers van Reader-desktop en degenen die de onderstaande zelfstandige services
aanschaffen)
Mobile LinkOpen onlangs bekeken pdf's op desktops, mobiele apparaten en het web (dit is in feite een functie met een merknaam, niet een
-service)
Gratis services. Registratie vereist. Werkt met doorlopende licenties of licenties op abonnementsbasis voor Acrobat DC (ook beschikbaar voor gebruikers van Reader-desktops en degenen die de onderstaande zelfstandige services aanschaffen.)
Fill & SignU kunt elk formulier snel invullen en verzenden met smart autofill.(Fill & Sign werkt in de desktopsoftware en mobiele apps, en als een volledige online service in een browser). De Document Cloud-services bieden meer waarde door het beheer van autofill-gegevens uit te breiden naar de desktop, het web en iPad's. De autofill-functie synchroniseert niet op Android in de versie van april.)Gratis services. Registratie vereist. Werkt met doorlopende licenties of licenties op abonnementsbasis voor Acrobat DC (ook beschikbaar voor gebruikers van Reader-desktops en degenen die de onderstaande zelfstandige services aanschaffen.)
Export PDFConverteer PDF's naar Microsoft Word, Excel, PowerPoint, of RTF-indelingOnderdeel van het Acrobat Standard DC- en Acrobat Pro DC-abonnement. (Export PDF, Send & Track en Send for Signature worden ook afzonderlijk verkocht)
Send & TrackVerzend, volg en bevestig de levering van documenten elektronisch.Onderdeel van het Acrobat Standard DC- en Acrobat Pro DC-abonnement.
Send for SignatureVerzend, onderteken, volg, beheer en archiveer ondertekende documenten.Onderdeel van het Acrobat Standard DC- en Acrobat Pro DC-abonnement.
PDF's makenConverteer documenten, afbeeldingen of foto's naar PDF.Onderdeel van het Acrobat Standard DC- en Acrobat Pro DC-abonnement.
Bestanden combineren Voeg meerdere documenten samen om een enkel PDF-bestand te maken.Onderdeel van het Acrobat Standard DC- en Acrobat Pro DC-abonnement.
PDF bewerkenVoeg tekst toe aan of bewerk tekst in een PDF (de mobiele app werkt pas in april op iPad)Onderdeel van het Acrobat Pro DC-document.
Pagina's rangschikkenRangschik de pagina's in een PDF. (De mobiele app werkt op iOS of Android-tablets en -smartphones.)Onderdeel van het Acrobat Pro DC-document.

Zelfstandige services

Aanbod van abonnementen
Adobe PDF PackEssentiële PDF-tools (PDF maken, Pagina's combineren, Export PDF, Fill & Sign, Send & Track, Send for Signature, File Manager, Mobile Link)De services werken in webbrowsers, Reader-desktop of de Acrobat DC mobiele app, met enkele uitzonderingen:
Pagina's combineren is alleen voor web. Fill & Sign werkt met een aparte mobiele app
(Adobe Fill & Sign DC). Send for Signature werkt met een aparte mobiele app (Adobe eSign Manager DC).
Adobe Export PDFConverteer PDF's naar (uitsluitend) Microsoft Word- of Excel-indelingWerkt in browsers, Reader-desktop of de mobiele app van Acrobat DC.
Adobe Send for Signature  Verzend, onderteken, volg en beheer ondertekende documentenWerkt in browsers, Reader-desktop of eSign Manager DC mobiele app.
Adobe Send & Track
Verzend, volg en bevestig de levering van documenten elektronisch.Werkt in een browser of Reader-desktop. Alleen verzenden (geen volgen) op Acrobat DC mobiele
app.
 Webapp
Adobe Document Cloud (voorheen acrobat.com)Bewaar en deel bestanden gratis online. Maak, combineer, exporteer, organiseer,
vul en onderteken, verzend en volg of verzend ter ondertekening met verschillende betaalde
abonnementenservicen.
Gratis webapp. Aanvullende functies beschikbaar, op basis van het
-abonnement.
 Desktopsoftware
Adobe Acrobat Reader DCBekijk, onderteken, breng notities aan en deel uw PDF's - en krijg toegang tot recente bestanden - gratis. Maak of exporteer PDF's, krijg handtekeningen van anderen en verzend en volg documenten met betaalde abonnementsservices.Gratis desktopsoftware. Werkt met gratis en betaalde Adobe Document Cloud-services, op basis van het abonnement.
  Mobiele apps
Adobe Acrobat DC  Bekijk, onderteken, breng notities aan en deel PDF's - en krijg toegang tot recente bestanden - gratis. Gratis mobiele app. Aanvullende functies beschikbaar, op basis van het
-abonnement.
Adobe Fill & Sign DCU kunt elk formulier snel invullen, ondertekenen en verzenden met smart autofill.Mobiele app. Werkt zelfstandig of naadloos geïntegreerd met de mobiele app van Acrobat
DC.
Adobe eSign Manager DCVerzend, volg en beheer ondertekende documenten vanaf elke locatie en krijg persoonlijke
handtekeningen.
Gratis mobiele app. Werkt zelfstandig. Werkt in combinatie met de Send for
Signature-service.

Enterprise-aanbod

Adobe Document Creative Cloud voor enterprise - Premium

Verkocht via ETLA (Enterprise Term License Agreement). Deze configuraties zijn beschikbaar.

Adobe Document Cloud voor enterprise:

• Premium (P1): omvat Acrobat Pro, alle PDF-services, eSign-services (P1), plus alle beheertools waaronder het beheer van benoemde gebruikers via het Adobe Enterprise Dashboard.
  • Premium (P2): omvat Acrobat Pro, alle PDF-services, eSign-services (P2), plus alle beheertools waaronder het beheer van benoemde gebruikers via het Adobe Enterprise Dashboard.
  • Premium eSign-services (P1): omvat eSign-services vergelijkbaar met het voormalige EchoSign Enterprise-abonnement, waaronder het beheer van benoemde gebruikers via de beheerconsole van eSign-services.*
  • Premium eSign-services (P2): omvat eSign-services vergelijkbaar met het voormalige EchoSign Global-abonnement, waaronder het beheer van benoemde gebruikers via de beheerconsole van eSign-services.*

* De premium eSign-services (P1) en (P2) kunnen ook door het team van verkoopspecialisten voor Document Cloud via het uitsluitend rechtstreekse eSign-serviceskanaal (niet-ETLA) worden verkocht.

Adobe Document Cloud voor enterprise - Pro

Verkocht via ETLA. Twee configuraties zijn beschikbaar.

Adobe Document Cloud voor enterprise:

• Pro: omvat Acrobat Pro-desktopsoftware, plus gebruikersbeheer op basis van serienummers via de Adobe Licensing Website.
  • Pro met services: omvat alle Document Cloud-services die worden verkocht bij een Acrobat DC Pro-abonnement, plus alle beheertools, waaronder beheer van benoemde gebruikers via het Adobe Enterprise Dashboard.
Adobe Document Cloud voor enterprise- Standard

Verkocht via ETLA. Twee configuraties zijn beschikbaar.

Adobe Document Cloud voor enterprise:

• Standaard: omvat Acrobat Standard-desktopsoftware, plus gebruikersbeheer op basis van serienummers via de Adobe Licensing Website.
  • Standaard met services: omvat alle Document Cloud-services die worden verkocht bij een Acrobat DC Standard-abonnement, plus alle beheertools, waaronder beheer van benoemde gebruikers via het Adobe Enterprise Dashboard.
  Acrobat DC-apps
 De hierboven vermelde abonnementen gelden voor dezelfde desktop-, mobiele, en webapps die beschikbaar zijn voor Acrobat DC-klanten. Bovendien hebben klanten die een Premium-abonnement aanschaffen of de Send for Signature-service gebruiken, toegang tot de volgende webapp.
 Webapp
Adobe Document Cloud eSign Services

E-sign-services voor enterprise. Verzend, volg, beheer en
bewaar ondertekende documenten.

• De webapp is nog steeds de primaire gebruikerservaring voor klanten die een abonnement van het type
    Adobe Document Cloud Premium eSign Services (P1 of P2) aanschaffen. De app
    biedt krachtige functies voor zowel eindgebruikers als beheerders.
  • De webapp biedt een gratis, op browser gebaseerde manier van ondertekenen voor alle geadresseerden (ondertekenaars hoeven zich niet te registreren of een abonnement aan te schaffen).
  • Bovendien kunnen services voor elektronisch ondertekenen worden geïntegreerd in andere toepassingen en bedrijfssystemen wanneer klanten een abonnement van het type Adobe Document Cloud Premium
    eSign Services (P2) aanschaffen (bijvoorbeeld gebruiksklare integratie met Salesforce, Apttus, Ariba en Microsoft SharePoint, plus uitgebreide API-framework en -tools voor het integreren van services voor elektronisch ondertekenen met bedrijfssystemen en webtoepassingen.)

Verkocht via- aanbod- Watis inbegrepen

Downloaden