Neem contact met ons op via Google Wallet als u vragen hebt voor Adobe over de aankoop van uw app. Meld u aan bij Google Wallet en ga naar de transactiegeschiedenis. Bekijk de bestelgegevens voor de transactie en klik op de koppeling om contact op te nemen met Adobe.

Hieronder vindt u stapsgewijze instructies voor het proces:

1. Meld u aan met de gegevens die u hebt gebruikt om de Adobe-app op Android Marketplace aan te schaffen. Nadat u zich hebt aangemeld, wordt u naar Google Wallet omgeleid.

Transacties via Google Wallet
  2. Klik links op de pagina op de link om het gedeelte Transactions (Transacties) te openen.

3. Zoek de betreffende Adobe-transactie en klik op de optie View Order (Bestelling weergeven).

4. Bovenaan de bestelgegevens klikt u op de koppeling om contact op te nemen met Adobe.

5. Vul het formulier in met uw vraag en klik op E-mail verzenden.Als u vragen hebt over zaken voorafgaand aan de verkoop, plaatst u de vraag op het Adobe Creative Cloud-forum.