Het gebruik van Typekit-weblettertypen in Muse

Met Muse krijgt u rechtstreeks toegang tot lettertypen uit Typekit, een abonnementenservice voor premium commerciële lettertypen. U kunt een beperkte selectie lettertypen uit de Typekit-bibliotheek uitproberen bij elk Creative Cloud-abonnementsniveau. Als u een betaald abonnement hebt, hebt u toegang tot de volledige bibliotheek met duizenden lettertypen. Bekijk ons overzicht voor een stapsgewijze beschrijving hoe u Typekit met Muse gebruikt.

U kunt uw abonnementniveau op elk gewenst moment bekijken op uw Typekit-accountpagina. Als u een gratis abonnement hebt en meer lettertypen wilt, kunt u gemakkelijk op elk willekeurig moment upgraden.

Weblettertypehosting: schema voor paginaweergaven

Typekit host de lettertypen die u op uw website wilt gebruiken. Dit betekent dat als u lettertypen uit de Typekit-bibliotheek selecteert en vervolgens uw site publiceert in Muse, Typekit automatisch die lettertypen host en uw Typekit-account aan uw website koppelt. Typekit volgt vervolgens het aantal paginaweergaven die u krijgt van uw sites, zodat de lettertypeontwikkelaars op de juiste wijze worden betaald voor het gebruik van de lettertypen.

Uw paginaweergavelimieten in Typekit variëren per abonnement. Als u het aantal paginaweergaven voor uw abonnementsniveau overschrijdt, kunnen overschrijdingskosten bij u in rekening worden gebracht. Het is dus belangrijk om dit voorafgaand aan publicatie in Muse te controleren.

Uw paginaweergavequotum wordt vermeld op uw Typekit-accountpagina, waar u ook huidige gebruiksinformatie voor de actuele maand kunt vinden.

Aanvullende informatie

Typekit schakelt niet automatisch uw lettertypen uit als u de paginaweergavelimiet op uw abonnement overschrijdt. Als u constant boven de limiet uit gaat, neemt het Typekit- ondersteuningsteam via e-mail contact met u op om u te vragen om een upgrade uit te voeren naar een abonnement met een hogere paginaweergavelimiet.

De gratis Creative Cloud-abonnementen komen nog steeds in aanmerking om lettertypen uit de beperkte bibliotheek van Typekit te gebruiken. Als u uw maandelijkse Creative Cloud-abonnement wilt annuleren, maar toegang wilt behouden tot de volledige Typekit-bibliotheek, kunt u zich aanmelden voor een onafhankelijk abonnement op Typekit. Zie typekit.com/plans voor meer informatie, of stuur een e-mail naar support@typekit.com.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid